מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
23/12/10 19:23
0 תגובות

מרקים הם המיוחדים שלי...

ואין כאן מקום לכולם..

אבל אתן את אחד האהובים:

עדשים כתומות ופלפלים צבעוניים

הבסיס הוא הרבה פלפלים אדומים צהובים וכתומים (אפשר למלא חצי סיר בפלפלים חתוכים)

עדשים כתומות (סביב כוס או כוס וחצי)

סלרי גבעול ועלים (שני גבעולים יספיקו)

שני בצלים לפחות (כדאי לטגן טיגון קצר בשמן קנולה לפני הכנסת הפלפלים לסיר)

קצת פטרוזילה וכוסברה לאוהבים

תיבול לפי הטעם מלח פלפל אפשר גם זרעי סלרי ומעט כורכום ופפריקה

ועדיף לטחון במעבד מזון

מומלץ להגשה בתוספת ביצה (אפשר לחמם במיקרו לדקותיים זה יוצא כמו ביצת עין)

זילוף יוגורט רענן ומעט פטרוזיליה

נהדר נהדר..

סליחה שאין מתכון מדוייק אני עובדת לפי טאצ\' אבל למי שאוהב לנסות במטבח מומלץ לנסות זה יוצא מעולה!!

בהצלחה.. ובתיאבון.

ואולי אם נמשיך לדבר על החורף הוא יבוא?!


תגובות