מנהלי קהילה


מובילי קהילה

גידול מנינגיומה
שלום, אני בחורה בת 28 מזה כשנתיים סובלת מכאבים איומים בגב. הכאב בעיקר בחלקו העליון של הגב צוואר שכמות וידיים.. הידיים שלי נרדמות לרוב וישנה תחושת נימול.
בעקבות mri שעשיתי התגלו אצלי הדברים הבאים:
שני בלט דיסק הממוקמים בc3-c4 ובc4-c5
גידול מנינגיומה שתופס את כל חוליית c4 בגודל של 1.5 על 1.4.
כמו כן אחד הרופאים גם אמר שישנה רצועה קרועה.
מלבד זאת יש לי יישור לורדוזיס וגם קיפוזיס...
חוץ מהכאבים היומיומיים כל כמה זמן אני נתפסת בצורה קשה ואיני מסוגלת לזוז! יש לציין שכל פעם ההתפסות היא בצד אחר. הייתי אצל מומחה עמוד שדרה שאמר שהגידול אינו מסוכן והוא לא זה שמפריע ושהדיסקים קטנים וגם הם אינם אמורים להפריע.
עשיתי גם בדיקת emg שבה אובחן שנפגעו לי עצבים בצוואר. אני גם מטופלת במרפאת כאב וקיבלתי זריקה אפידורלית שהחמירה את מצבי מאוד.
הייתי אצל מומחה שאמר שניתן להזריק ישירות לגידול חומר שעוטף את הנימים ועוצר את זרימת הדם שם, האם זה עשוי לעזור? הם אומרים שאני לא במצב לניתוח.
אני מתוסכלת מאוד ובעיקר נמאס לי כבר לסבול! אשמח לשמוע עוד עצעות לפתרון. נדמה שלרופאים לא ממש אכפת ואף אחד לא באמת מנסה לעזור, אני צעירה ועוד לא ילדתי ילדים ומרגישה כמו בת 80. בבקשה עיזרו לי