מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
11/09/12 10:03
1 תגובות

חיים היקר, כיף גדול לדבר איתך! שאלה קצת פילוסופית - היום כשהשמנת היתר ידועה כמגפה של המאה שלנו וכשברור יותר ויותר שמה שאנחנו מכניסים לפה קובע במידה רבה את איכות וכמות החיים שלנו, האם אתה לא חושב שהמסעדות המובילות בארץ ובעולם צריכות לקחת חלק בשינוי הרגלי האכילה של הציבור הרחב? לבשל עם קצת פחות שמנת וחמאה, להגיש יותר מנות מבוססות ירקות ופירות וכד\'? אשמח לדעתך בעניין, תודה, שנה טובה ותמשיך להיות מעניין טעים ונפלא!


תגובות

שף-חיים-כהן
11/09/12 11:27

הרגלי החיים הנכונים מתחילים בבית, שם צריך להיות הבסיס. זה נכון שטרנדים יוצאים ממקומות חזקים ומרכזיים ולכן גם למסעדות יש חלק בעניין, בכל מקרה, האזור שלנו טבעי יותר בשמן זית מאשר בשמנת וחמאה.
במסעדות אנשים רוצים לחטוא קצת לפעמים, עדיף שיאכלו משהו טוב וטעים בכמות קטנה ולא יימנעו באופן מוחלט, מה שגורר לפעמים את התוצאה ההפוכה.