מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
31/01/13 17:33
0 תגובות

כרובית הרוטב מרוקאי

פרח כרובית אפשר טרי אפשר סנספורט או של השופרסל במקררים.



קמח



3 בצים



4 -5 שיני שום



4עגבניות מגורדות בפומפיה.



כורכום



כף אבקת מרק עוף



פפריקה אדומה מתוקה



סוכר.



שמן



אופן ההכנה :



מי שקנתה את הכרובית הקפואה מפשירה את תכולת השקית ומחכה לשלב הבא.



מי שלא לא נורא מחלקים את ראש הכרובית לתפרחות קטנות ,שוטפים ומעבירים לסיר גדול ,ממלאים מים בגובה תכולת הסיר



ומבשלים את הכרובית חצי בישול.[בערך עשר דק גג רבע שעה ]



מסננים את התפרחות. מקררים כמה דקות.



שלב 2 זה שלב של כולם גם של אלה שקנו קפוא.



מכינים קערה עם קמח, קערה עם 3 ביצים טרופות.



כן קמח.הטבילה בקמח לפני הביצה דוחה ספיגת שמן וברוטב הוא מקבל נפח וטעם .



מקמחים את תפרחות הכרובית ,טובלים בביצים הטרופות.ומטגנים מכל הצדדים.מוציאים למסננת או לנייר סופג.



בסיר גדול [אני משתמשת בסוטאז ]שמים שמן ושום קצוץ.מזהיבים קלות את השום אחכ מוסיפים את העגבניות שגירדנו.



מאדים את העגבניות והשום טיפה ואז מוסיפים מים רותחים.[רותחים כי זה מקצר זמן ותו לא ]



מים אני מוסיפה לפי כמות התפרחות שיש. קצת פחות מהחצי בסיר הסוטאז.



ואז מתחילים לתבלן כף טובה של מרק עוף, כף טובה של פפריקה אדומה, רבע כפית כורכום, 2 כפות סוכר גדושות



לטעום ולתקן , לא לפחד לטעום.



אחרי ערבוב טוב של כל התבלינים.מכניסים את התפרחות לרוטב,ממניכים את האש ומבשלים על אש קטנה רבע שעה או עד ריכוך סופי של התפרחות.



פרח כרובית אפשר טרי אפשר סנספורט או של השופרסל במקררים.



קמח



3 בצים



4 -5 שיני שום



4עגבניות מגורדות בפומפיה.



כורכום



כף אבקת מרק עוף



פפריקה אדומה מתוקה



סוכר.



שמן



אופן ההכנה :



מי שקנתה את הכרובית הקפואה מפשירה את תכולת השקית ומחכה לשלב הבא.



מי שלא לא נורא מחלקים את ראש הכרובית לתפרחות קטנות ,שוטפים ומעבירים לסיר גדול ,ממלאים מים בגובה תכולת הסיר



ומבשלים את הכרובית חצי בישול.[בערך עשר דק גג רבע שעה ]



מסננים את התפרחות. מקררים כמה דקות.



שלב 2 זה שלב של כולם גם של אלה שקנו קפוא.



מכינים קערה עם קמח, קערה עם 3 ביצים טרופות.



כן קמח.הטבילה בקמח לפני הביצה דוחה ספיגת שמן וברוטב הוא מקבל נפח וטעם .



מקמחים את תפרחות הכרובית ,טובלים בביצים הטרופות.ומטגנים מכל הצדדים.מוציאים למסננת או לנייר סופג.



בסיר גדול [אני משתמשת בסוטאז ]שמים שמן ושום קצוץ.מזהיבים קלות את השום אחכ מוסיפים את העגבניות שגירדנו.



מאדים את העגבניות והשום טיפה ואז מוסיפים מים רותחים.[רותחים כי זה מקצר זמן ותו לא ]



מים אני מוסיפה לפי כמות התפרחות שיש. קצת פחות מהחצי בסיר הסוטאז.



ואז מתחילים לתבלן כף טובה של מרק עוף, כף טובה של פפריקה אדומה, רבע כפית כורכום, 2 כפות סוכר גדושות



לטעום ולתקן , לא לפחד לטעום.



אחרי ערבוב טוב של כל התבלינים.מכניסים את התפרחות לרוטב,ממניכים את האש ומבשלים על אש קטנה רבע שעה או עד ריכוך סופי של התפרחות.

פרח כרובית אפשר טרי אפשר סנספורט או של השופרסל במקררים.



קמח



3 בצים



4 -5 שיני שום



4עגבניות מגורדות בפומפיה.



כורכום



כף אבקת מרק עוף



פפריקה אדומה מתוקה



סוכר.



שמן



אופן ההכנה :



מי שקנתה את הכרובית הקפואה מפשירה את תכולת השקית ומחכה לשלב הבא.



מי שלא לא נורא מחלקים את ראש הכרובית לתפרחות קטנות ,שוטפים ומעבירים לסיר גדול ,ממלאים מים בגובה תכולת הסיר



ומבשלים את הכרובית חצי בישול.[בערך עשר דק גג רבע שעה ]



מסננים את התפרחות. מקררים כמה דקות.



שלב 2 זה שלב של כולם גם של אלה שקנו קפוא.



מכינים קערה עם קמח, קערה עם 3 ביצים טרופות.



כן קמח.הטבילה בקמח לפני הביצה דוחה ספיגת שמן וברוטב הוא מקבל נפח וטעם .



מקמחים את תפרחות הכרובית ,טובלים בביצים הטרופות.ומטגנים מכל הצדדים.מוציאים למסננת או לנייר סופג.



בסיר גדול [אני משתמשת בסוטאז ]שמים שמן ושום קצוץ.מזהיבים קלות את השום אחכ מוסיפים את העגבניות שגירדנו.



מאדים את העגבניות והשום טיפה ואז מוסיפים מים רותחים.[רותחים כי זה מקצר זמן ותו לא ]



מים אני מוסיפה לפי כמות התפרחות שיש. קצת פחות מהחצי בסיר הסוטאז.



ואז מתחילים לתבלן כף טובה של מרק עוף, כף טובה של פפריקה אדומה, רבע כפית כורכום, 2 כפות סוכר גדושות



לטעום ולתקן , לא לפחד לטעום.



אחרי ערבוב טוב של כל התבלינים.מכניסים את התפרחות לרוטב,ממניכים את האש ומבשלים על אש קטנה רבע שעה או עד ריכוך סופי של התפרחות.






תגובות