מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
12/03/13 10:33
2 תגובות

אנחנו הכי אוהבים סלמון, הנה המתכון שלי, פשוט מהיר הכנה:

פילה סלמון (מקלפת את העור בעודו קפוא)

מתבלת משני הצדדים :

לימון, מלח, פלפל שחור /לבן, שום גבישי, ענפי רוזמרין או קורנית (טימין)

לאפות בתנור בחום 200 מעלות עד שמוכן.

אף פעם לא מתפספס וטעים טעיםםםם

תהנו


תגובות

אפרת_זיו
מנהל קבוצה
לשעבר מנהלת הקהילות והמדיה החברתית של כמוני.קופיהוליקית, צרכנית אינטרנט אובססיבית, ישנה למרחקים ארוכים, מתמודדת עם מחלה אוטואימונית הפוגעת במפרקים וברקמות החיבור של הגוף.
12/03/13 10:35

הי תודה על המתכון! כמה זמן בערך זה צריך להיות בתנור? האם את הופכת במהלך האפייה?

Dov-c3c4
12/03/13 21:22

לכל השפים והשפיות. אני אוהב מאוד דגים, וצורך לרוב את הדגים היותר טעימים, פורל, באס, סלמון, דניס, לוקוס, פרידה לפעמים גם בורי ומושט.
וגילתי שאת הדגים אין צורך לקלקל בטבלון כזה או אחר. כמו שהם שלמים או פילטים, מכניס לתנור בתוך תבנית AL לאפיה, לרוב ב-180 מעלות בין 25 עד 30 דקות ויוצא מעדן. ואת הדגים השומניים יותר אופה יותר ואז בשוליים שלהם. הם מתקשים/עשויים ממש כהלכה ומזכירים לי את שומן האווז (גריבלך) שאכלתי בילדותי.
וטענתי שדבר יפה הוא יפה! ואין צורך לקשט ולקלקל. כך דגים טעימים בטבעם ואין צורך לשחק ולהוסיף טיבול- מיותר. מתיחחס לדגים בתנור/אפויים.
חג שמח וטעים לכולם.