מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
12/03/13 20:29
6 תגובות

עברתי לאכול פריכיות כוסמת ללא מלח. האים זה טוב לסכרת?


תגובות

מינרבה1
13/03/13 8:46

לסכרת ? הכי טוב לצום ? (בצחוק)

אם פריכיות, לדעתי כוסמת בלי מלח, זאת בחירה לא רעה, אבל לא להגזים.

אתי13
13/03/13 10:31

האים זה עלול לגרום לעצירות?

מינרבה1
13/03/13 13:56

אישי...

rivka
13/03/13 17:20

מינרבה לכי לישון,בצחוק

rivka
13/03/13 17:24

דר פולק,מה דעתך על צמוחונות בהקשר לבעיות לב עורקים כלי דם וכל החברה תודה

דר-רני-פולק
14/03/13 21:06

לאנשים הסובלים מסוכרת (למעשה לכלל האנשים, פרט למקרים מיוחדים) מומלץ לצרוך דגנים מלאים כמקור לפחמימה. כל עוד הדגן מלא אין העדפה ברורה לדגן זה או אחר. ההעדפה הברורה היא לגיוון. כוסמת הוא מקור מצויין לפחמימה במידה ומלא. אם ללא מלח עוד יותר טוב. בתיאבון!