מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
אנונימי
אנונימי
17/11/13 17:07
4 תגובות

שאלה קטנה: במתכון מסויים ניתן להשתמש בקוסקוס או בבורגול. יש עדיפות תזונתית או ששניהם אותו הדבר?


תגובות

טל-קמינסקי-רוזנברג
מנהל קבוצה
דיאטנית נפרולוגית, עוסקת בתחום הטיפול התזונתי במטופלי דיאליזה, טרום דיאליזה ומושתלים. עובדת בחברת נפרומור, מכוני דיאליזה בקהילה, ובעמותה לקידום ושמירת זכויות חולי כליות.
18/11/13 0:17

הי אלי, בורגול הוא פחות מעובד ומכיל יותר סיבים תזונתיים מקוסקוס, אז יש לו עדיפות מסויימת. בתאבון!

אלי-גל
18/11/13 6:39

תודה, האמת, אני גם אוהב בורגול יותר מאשר קוסקוס, אבל שאלתי היתה מתוך סקרנות

טל-קמינסקי-רוזנברג
מנהל קבוצה
דיאטנית נפרולוגית, עוסקת בתחום הטיפול התזונתי במטופלי דיאליזה, טרום דיאליזה ומושתלים. עובדת בחברת נפרומור, מכוני דיאליזה בקהילה, ובעמותה לקידום ושמירת זכויות חולי כליות.
22/11/13 14:09

אז עוד יותר טוב :)

אלי-גל
23/11/13 9:22

אגב, מה באשר לפולנטה? יש הבדל?