מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
21/05/14 11:20
3 תגובות

שלום,

לא מצאתי מה הערך הגליקמי של תבשילים כמו פולנטה או ממליגה. והאם יש המלצות כלליות לגביהם לחולי סכרת.

תודה


תגובות

omriah
23/05/14 14:01

שלום דינה ותודה על התשובה, לצערי ב Goleango לא מופיעה אינפורמציה על פולנטה או ממליגה. אשמח להפניות נוספות אם יש.
שוב תודה,
עמרי

denur1
24/05/14 15:17

באתר שד"ר ראלט נתנה לך זה מופיע, חפש בקמח תירס מבושל.
http://www.goleango.com/nutrition-value.php?letter=18&food_id=626