מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
29/05/14 14:03
0 תגובות

אני אוהבת להכין פשטידת \"שאריות\" מדברים שיש בבית ו/או צריכים לסיים מהר כי תאריך התפוגה שלהם קרב (או היום או אתמול). אז מה עושים?

3-4 ביצים

קוואקר

אבקת מרק בצל

עירית קצוצה דק/ ניתן להחלפה בבצל קצוץ מאדה

גבינות - 5-9% זה יכול להיות הכל מהכל - גבינות \"חלקות\", קוטג\', גבינות עיזים, כבשים, גבינות המכילות בתוכן שום-שמיר וכדומה.

ירק בסיס כלשהו: יכול להיות למשל לקט לפשטידה/כרובית/ברוקולי וכו - מופשרים מבעוד מועד. אפשרויות החלפה תירס/פטריות.

מעט קמח תופח מלא או פירורי לחם מלאים או לחם שיפון מלא מפורר (נשיקה אחת של הלחם על פשטידה שלמה)

עזרים לגיוון: שומשום, פיזור שמיר בקרקעית התבנית לפני שפיכה הבלילה אליה, רוטב פסטו לתוך התערבות או טפנד זיתים.





מערבבים את כל החומרים לכדי בלילה

מכניסים לתנור לאפייה בטורבו 180 מעלות לכ40 דק או ו לפי העין והריח



בתיאבון! :)



* הפשטידה דיאטתית

**מבחינת כמויות היות ואני בשלנית מהבטן הניחנת בהפרעות רקשב אין לי מדדים מדויקים רק ניסוי וטעייה. אבל בינינו, זה ב 99% מהמקרים מצליח :))





חג שמח!


תגובות