מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
אנונימי
אנונימי
22/06/14 14:28
2 תגובות

o.k

חברים ירית פתיחה

עוגת רולדה סוף!!!

4 כוסות קמח כוסמין

1 אבקת אפיה

3/4 כוס שמן

כוס מים

200 גרם מרגרינה

לערבב הכול כשהבצק מוכן לחלק ל5 עיגולים

לפתוח למלאות בממרח תמרים בשוקולד במה שבא לכם אני ממליץ

ממרח שקדים סילאן ואגוזים טחונים

175 מעלות חם מראש ל25 30 דקות ובתיאבון

רק לא לאכול את התבנית


תגובות

אפרת_זיו
22/06/14 14:55

מרגרינה???

מקבל-בחיוך
מנהל קבוצה
תן חיוך הכול לטובה
22/06/14 16:04

בשבילך שמן קוקוס 50 גרם במקום