מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
18/09/14 11:11
0 תגובות

המנה שלי-

חזה עוף ממולא.

המצרכים-

חזה עוף פרוס לפרוסות.

למילוי-

חופן אגוזי מלך קצוצים

חופן אגוזי קשיו קצוצים

חופן שקדים קצוצים

בצל אחד

סלסילת פטריות

קישוא אחד מגורר בפומפיה

כף שמן זית

נבטים

רוטב סויה

מלח

פלפל

ג\'ינג\'ר (לא הכרחי)

מעט מיץ מלימון טרי (בערך חצי לימון, אפילו פחות)

לציפוי-

ביצה

פירורי לחם

מעט חרדל



הכנה-

פורסים את פרוסות חזה העוף.

במקביל מקפיצים במחבת עם כף שמן זית את הבצל, הפטריות, הקישוא, האגוזים והשקדים.

מתבלים עם מלח, פלפל, מעט רוטב סויה, ג\'ינג\'ר מגורד (לא הכרחי), מעט לימון.

ממלאים את חסה העוף עם הירקות והאגוזים ומוסיפים את הנבטים הטריים. מקפלים את חזה העוף (כמו ספר) ומהדקים עם קיסם כדי שלא ייפתח. מורחים מעט חרדל על חזה העוף, טובלים אותו בביצה ובפירורי לחם ומטגנים קלות משני הצדדים.

מעבירים את כל החזות הממולאים לתבנית, עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור על 180 מעלות לחצי שעה בערך.

ניתן להגיש עם מגוון של רטבים.

ניתן גם לטגן בשמן עמוק בלי לאפות בכלל, אבל אני ממליצה לוותר.

לאחר ההכנה ניתן להוציא את הקיסם והחזה יישאר סגור.

בתיאבון.


תגובות