מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
05/08/15 16:23
0 תגובות

אלפחורס מנגו טבעי



מאד פשוט להכין את אלו



מכניסים למעבד מזון אגוזי פקאן, אגוז מלך, שקדים מולבנים, וכף קקאו דל שומן ומערבבים. בנפרד מכניסים וטחונים תמרים ומעט שמן קוקוס לעיסה. מערבבים את שתי התוצרים יחד.

בקערה נפרדת טוחנים מנגו בשל, מעט שמן קוקוס, קשיו ומעט מים או קוביות קרח ומכניסים למקרר.



לעיסת התמרים והאגוזים מוסיפים תותי גוג׳י ויוצרים כדורים



מועכים כל כדור לעיגול, מניחים כף ממלית המנגו במקרר, וסוגרים עם עיגול תמרים נוסף, את האלפחורס הזה מגלגלים על הצד בקוקוס, וגם מלמעלה ומטה



התוצאה מענגת את כל החושים.



בתיאבון.


תגובות