מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

ד
ד"ר איתי גור אריה
מנהל היחידה לשיכוך כאב בשיבא, תל השומר. ד"ר גור-אריה כותב הספר "כאב, מאבחנה ועד הקלה"
עידית רונן
עידית רונן
אחות מומחית לטיפול בכאב, יו"ר יוצאת של פורום הסיעוד לטיפול בכאב. עבדתי שנים רבות במרכז שניידר לרפואת ילדים בריכוז ותיאום הטיפול הכאב כמו כן, ריכזתי את תחום בטיחות המטופל וניהול סיכונים וכיהנתי כאחות הועדה לילד בסיכון.
ד
ד"ר גור רות
אני מומחית בנוירוכירורגיה וברפואת כאב ומשמשת כרופאת כאב בכירה במרפאת הכאב בשיבא. אני מתמחה בעיקר בכאבים שמקורם במערכת העצבים המרכזית: כאבי ראש, כאבי פנים כאבים הנובעים מבעיות נוריולוגיות, כאבים שמקורם בעמוד השדרה לכל אורכו, הרפס, ועוד. אני מתמחה בעיקר בפעולות פולשניות לטיפול בכאב, אולם אמונה גם על הטיפול התרופתי.
אלה סטולר
אלה סטולר
פיזיותרפיסטית, BPT,MPT. מתמחה בשיקום אורטופדי, כאב כרוני ותסמונות כאב לרבות CRPS. בעלת 10 שנות ניסיון בניהול מחלקת אשפוז יום שיקומי בבית החולים "רעות". מאמינה בשיקום פונקציונאלי, תוך הסתכלות הוליסטית על האדם כמכלול. דוגלת בעבודה שיקומית רב מקצועית, לצורך קידום מטרות תפקודיות של המטופלים. בוגרת קורסים כגון: דיקור מערבי (DRY NEEDLING), נוירודינאמיקה קלינית, טכניקות מיופציאליות, הנחיית קבוצות ועוד.
ד
ד"ר גלעד וסרמן
מומחה לרפואת הפה, בוגר האוניברסיטה העברית בירושלים והדסה משנת 2012 ותוכנית ההתמחות ברפואת הפה באותו מוסד משנת 2018. במהלך לימודיו השלים גם תואר מוסמך מחקרי (MSc) במדעי הרפואה בבית הספר לרפואה של האוניברסיטה העברית בירושלים והדסה. אחראי המרפאה לכאבי פנים, לסתות, ומפרקי הלסת במרכז הרפואי תל-אביב (איכילוב), ובמרפאה פרטית. מאמין ומקיים גישה מולטידיסיפלינרית בטיפול.
ד
ד"ר גיא אלאור
אני מומחה בנוירוכירורגיה, עוסק וברפואת כאב במרפאת הכאב בשיבא. אני מטפל בכל סוגי הכאב, מעבר לטיפול תרופתי יש לי עניין מיוחד בטיפול פולשני לכאב במערכת העצבים המרכזית והפריפרית: עצבי הפנים, עמוד שידרה, קיצוב עצבי מרכזי ופריפרי ושחרור כירורגי של עצבים.
ד
ד"ר נטלי שליט
אני רופאה מומחית ברפואה פנימית וברפואה לשיכוך כאב. רופאה בכירה במכון לרפואת שיכוך כאב בתל השומר ועומדת בראש המרפאה לשיכוך כאב בגיל השלישי. עוסקת בעיקר בשיכוך כאב בגיל המבוגר הנובע ממחלות כרוניות מורכבות, כמו נוירופתיה משנית לסוכרת או כאב נלווה לאוסתאופורוזיס ושברים. אני מאמינה במבט רב מערכתי על המטופל המבוגר, תוך התחשבות במכלול מחלות הרקע והטיפול התרופתי המורכב אותו הוא נוטל.

מובילי קהילה

לימור חורש
לימור חורש
היי חברים :) שמי לימור, לוקה בכאב כרוני מתחילת שנת 2011 עקב תאונה. כיום, לצד הכאבים והמחלה, כל מטרתי היא לאפשר למטופלים, למשפחותיהם ולאנשי מקצוע לבנות סביבת חיים בריאה המבוססת על הבנה, אמפתיה והתחשבות הדדית. בכוונתי לתת הכוונה לרכישת כלים, לתת מקום לדבר על מה שאסור, על מה שמותר ולא נעים, ולתת לכם הזדמנות להכיר ולפגוש זה את זה.

בן 27

13/05/18 16:37
2 תגובות

היי בן 27 סטודנט , בגדול בן אדם בריא...לפני שנתיים כל הצרות החלו ליפול עליי .
זה התחיל מכאבי ראש שהקרינו לפנים ולעיניים (משו כמו 4 חודשים) ומשם כאבי פרקים עם נימולים בידיים וברגליים.
עוד איכשהו התופעות האלו די חלפו.
עברתי אצל כל הרופאים ועברתי את כל הבדיקות האפשריות (mri ראש, בדיקות דם, emg , מותני וצאוריmri ) שיצאו תקינים.
וממש לפני 3 חודשים החלו לי התקפי חרדה שהתבטאו בדופק גבוהה ממש עם הרגשה שכאילו אני עומד להתעלף. ומהתקפים זה הפך ממש להרגשה רעה למשך כל היום..בשלושה שבועות האחרונים אני עם בחילות איומות שמלוות עם כאבי בטן קלים ויציאות שמשתנות מיום ליום , לא מצליח לישון בלילות...( יש לציין שעברתי גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וצילום רנטגןשל הבטן) ומאז ההתקפי חרדה אני לןקח פה ושם לונקס להרגעה.
ביומיים האחרונים התחלתי לוסטרל 50(רבע כדור כל שלושה ימים עד לכדור שלם) בשילוב קלונקס לשינה בלילה.
אך יחד עם זאת הבחילות לא עוזבות אותי, קם בבוקר עם בחילה והולך לישון עם בחילה..(למרות שלא מצליח לישון בכלל), יש לציין שלקחתי 3 שבועות האחרונים אומפרדקס לצרבות והפסקתי לפני שהתחלתי עם הלוסטרל.
השאלה שלי איך אני מפסיק את הבחילות האיומות האלה שמדי פעם גורמות להקאות, ממש מקשה עליי לישון ולתפקד, גם ירדתי במשקל ולא מצליח להכניס כלום לפה. מה הסיבות ל3 שבועות של בחילות? ואילו בדיקות עוד אפשר לעשות?? אני ממש אובד עצות וממש חרד ומפחד מהלוסטרל ומהכמות קלונקס שהתחלתי לקחת במצבי כרגע משום שקראתי שאחת התופעות לוואי של לוסטרל היא בחילות....האם להפסיק??יש מצב שהבחילות נובעות מהתופעות לוואי של הקלונקס?? (הייתי לוקח בממוצע בחודשיים האחרונים חצי כדור של 0.5מ"גלשבוע שזה ממש לא הרבה)
בבקשה תעזרו לי


תגובות

חגית20
23/05/18 13:32

היי תומר.אני כותבת לך מניסיון אישי אצלי התחילו הכאבים כמו שלך לאחר מתח נפשי וחרדות קשות .עקב מוות של אחות אהובה בגיל 58 וגילוי מחלה קשה בקרוב משפחה .לא רציתי לקחת ציפרלקס תקופה ממושכת ,עד שהגיעו מים עד נפש בכאבים ובפחדים ממחלות ותסמינים גופניים שכל נמלה הפכה לפיל . אני כשלושה חודשים עם ציפרלקס וחזרתי לתפקד כאמא אשה וסבתא .העוצמה של המציאות והמחשבות שהיו ברמה מוגזמת שכל פיצעון הריץ אותי ואת בעלי (המסכן )למיון ,ירד לרמה נורמטיבית .אני בריאה כי כל הבדיקות הראו זאת כמו אצלך, וגם אתה צריך להפנים זאת . כפי שאחד הרופאים אמר לי ,המוח מנסה לעזור לך ומפריש חומרים לכן הכאב הוא פיזי באמת . אבל תלמדי להגיד למוח תודה !אבל אין צורך אני אתגבר לבד .תרגיש טוב

לימור-חורש
מוביל קהילה
היי חברים :) שמי לימור, לוקה בכאב כרוני מתחילת שנת 2011 עקב תאונה. כיום, לצד הכאבים והמחלה, כל מטרתי היא לאפשר למטופלים, למשפחותיהם ולאנשי מקצוע לבנות סביבת חיים בריאה המבוססת על הבנה, אמפתיה והתחשבות הדדית. בכוונתי לתת הכוונה לרכישת כלים, לתת מקום לדבר על מה שאסור, על מה שמותר ולא נעים, ולתת לכם הזדמנות להכיר ולפגוש זה את זה.
02/06/18 20:00

שלום תומר, מצטרפת מניסיון לחווייתך האישית. ממליצה לברר על ציפרלקס כמייצב מצב רוח. שים לב שגם לציפרלקס וגם לתרופה שאתה לוקח, יש השפעה אפקטיבית רק בין שבועיים לחודש, אז זה ידרוש סבלנות רבה. במקביל, כדאי לברר על טיפול שמתייחס למה מעורר חרדה או מאיים עלייך, כגון CBT, שיכול לתרום לחזרה מהירה לתפקוד. למרבה הצער, חרדה היא לא וירוס, ואנטיביוטיקה לא פותרת אותה. זה דורש הרבה עבודה עצמית על הורדת מתח ולחצים בחיים. כל התחושות שלך הן כמובן אמיתיות לחלוטין, והגוף שלך משדר לך אותן כתוצאה ממצב כלשהו. יציאה מכך דורשת סבלנות רבה וטיפול סימפטומטי לתחושות הרעות שאתה חווה. מוזמן לדבר בפרטי איתי במידה ותרצה לחלוק קצת על ההרגשה או לשמוע על הניסיון שלי עם זה . תרגיש טוב