מנהלי קהילה

ד"ר נירית אבירן ברק
בוגרת לימודי רפואה בטכניון. בשנת 2000 סיימתי התמחות ברפואה פנימית בבית החולים בילינסון, ובשנת 2006 התמחות בסוכרת ואנדוקרינולוגיה בבית החולים שיבא, תל השומר. כיום עובדת כאנדוקרינולוגית בכירה במכבי שירותי בריאות, במרכז הרפואי נתניה ומטפלת בחולי סוכרת, אוסטאופורוזיס, בלוטת התריס ועוד..נושא האוסטאופורוזיס קרוב מאד לליבי ויש לי מטופלות ומטופלים רבים הסובלים מבעיה זו. במקביל לומדת לימודי רפואה משלימה בשביל הנשמה. מקבלת מטופלים במסגרת מכבי שירותי בריאות בנתניה ובאופן פרטי (החזרים מקופ"ח לאומית וביטוחים פרטיים) בכפר סבא. טלפון לקביעת תור 0733700700
לאתר שלי לחצו כאן

ד"ר נעמי לוין יינה
בוגרת ביה\"ס לרפואה בירושלים. מומחית ברפואה פנימית ונפרולוגיה. רופאה בכירה במכון לנפרולוגיה ויתר לחץ דם במרכז רפואי שיבא, תל השומר

מרינה ברושי
- דיאטנית קלינית, היחידה לתזונה ודיאטה, בית חולים בילינסון, מרכז רפואי רבין
- מרפאת סוכרת, השמנה ומחלות מטבוליות- בית חולים בילינסון.
- דיאטנית סוכרת מכבי שירותי בריאות
- קליניקה פרטית ברחובות
השכלה:
דיאטנית קלינית R.D – רישיון משרד הבריאות.
BS.C במדעי התזונה, הפקולטה לחקלאות רחובות, האוניברסיטה העברית.
קורסים מקצועיים:
קורס "טיפול תזונתי בסוכרת לדיאטנים.יות" -המרכז האקדמי ללימודי המשך ברפואה אוניברסיטת תל אביב.
NLP THERAPIST – מכללת NLP PRO
מדריך חדר כושר – בית הספר למקצועות הספורט, הסמכה פונקציונליים אימוני התנגדות וTRX
קורס תזונת ספורט לדיאטנים – המרכז למניעת השמנה ותזונת ספורט מירי חדד.
אתר-
https://marina791990.wixsite.com/website
פייסבוק- https://www.facebook.com/MarinaBroshiDiet/?ref=bookmarks
אינסטגרם :
https://www.instagram.com/balanced.diabetes/
על היחידה לתזונה ודיאטה בבילינסון: https://hospitals.clalit.co.il/rabin/he/departments-and-clinics/para-medical-units/Pages/nutrition_and_diet_unit_beilinson.aspx
כמוניסוכרת סוג-2האם יש ממתיק הבטוח לשימוש כגון סטיביה?
האם יש ממתיק הבטוח לשימוש כגון סטיביה?
09/05/19 23:03
4 תגובות
מתוך כתבות כאן הבנתי כי ממתיקים מלאכותיים עשויים להשפיעה לרעה על רמת הסוכם למרות העדר הקלוריות
האם יש ממתיק בטוחת? נניח סטיביה או ממתיק אחר?
ד"ר נירית אבירן ברק
שלום הכל תלוי במידת השימוש. לטעמי סטיביה בטוח יותר לשימוש
elico1979
בוקר טוב מאאלון. בהמשך לתשובתה של ד"ר ברק הייתי מוסיף ואומר שלפי מה שקראתי, הגורמים הרפואיים המקצועיים סבורים כיום שאין סיבה שסוכרתי לא יוכל להשתמש בסוכר או לאכול מוצר המכיל סוכר, בתנאי כמובן, שזה נעשה במסורה ותוך כדי הקפדה על תזונה נכונה ובריאה באופן כללי. כמו כן לפי דעתה של האיגוד הסוכרת בבריטניה. עוגות ומוצרי מאפה עם תחליפי סוכר "אינם מראים תועלת מיוחדת כלשהי, מעלים את רמות הסוכר באותה מידה כמו מוצרים רגילים ולעיתים יכולים גם לגרום לשלשול." הדבר הזה נכון במיוחד לגבי כל נגזרי הסוכר למיניהם - מלטידול, סורביטול, סוכרלוז וכו' לכן צריך לנהוג בזהירות כאשר אוכלים מוצרים עם עם התחליפים הללו. רק בריאות.א
דורינא
vהי הבעיה היא לא הקלוריות אלא הפחמימות ,אני כבר שלוש וחצי שנים בתזונה דלת פחמימות ומאוזנת מאד, במסגרת התזונה אני משתמשת בממתיק בשם סטיוויה(נוזלי או אבקתי) שלא מעלה לי סוכרים. מוזמנת להכנס לאינטרנט לדר' ברנשטיין וללמוד על התזונה דלת הפחמימות המעולה הזו(יש בפייסבוק קבוצות עם מתכונים טעימים ולא מעלים)
בתיה אלימלך
הי מאאלון הממתיקים המלאכותיים היום נחשבים בטוחים לשימוש בצריכה המומלצת על פי משקל גוף. אני ממליצה על שימוש בסוכרלוז וסטביה זה גם ממתיק טוב. רק בריאות בתיה