כמוניסוכרת סוג-2איזה לחם עדיף

איזה לחם עדיף

05/06/19 19:57
8 תגובות
מה עדיף לחם מקמח שיפון או כוסמין

8 תגובות

דורינא
06/06/19 14:06
עדיף להמנע מכל לחם שהוא כי הם עתירי פחמימות ,אם יש לך אפשרות לאפות לחם טחינה או מקמח שקדים זה עדיף ועוזר לאיזון
גובני-גידי
לפני 4 ימים
נהדר......אבל איפור קונים לחם טחינה?
יודיס
06/06/19 15:17
תודה
בתיה-אלימלך
מומחה כמוני
בתיה אלימלך הינה דיאטנית קלינית מוסמכת מומחית לסוכרת. בעלת תואר ראשון במדעי התזונה ותואר שני בניהול מערכות בריאות. כמו כן הינה בוגרת קורס תזונה לסוכרתיים מטעם המועצה הלאומית לסוכרת ואוניברסיטת תל אביב, הפקולטה לרפואה. עוסקת בתחום הטיפול התזונתי בסוכרת משנת 2008. בתיה היא הדיאטנית היועצת וחברה בוועד המנהל של האגודה הישראלית לסוכרת. (בתיה היא חלק ממשפחה מתוקה במיוחד ומכירה מקרוב את החיים עם סוכרת מעבר לחייה המקצועיים) לאתר של בתיה: http://www.be-light.co.il/ לדף הפייסבוק: https://www.facebook.com/batyaeli/ לערוץ הYouTube: https://www.youtube.com/channel/UCrbgwwvtxkaXCN3e1o-WgOg?view_as=subscriber
08/06/19 10:10
הי יודיס כיוון שיש שונות מאוד גדולה בין הלחמים וגם בין כל סוכרתי בתגובה שלו למזונות שונים, הייתי ממליצה לך לנסות סוגים שונים של לחמים ולראות איך הסוכר שלך מגיב. במצב של איזון סוכר נורמאלי, ניתן לצרו...
הי יודיס
כיוון שיש שונות מאוד גדולה בין הלחמים וגם בין כל סוכרתי בתגובה שלו למזונות שונים, הייתי ממליצה לך לנסות סוגים שונים של לחמים ולראות איך הסוכר שלך מגיב.
במצב של איזון סוכר נורמאלי, ניתן לצרוך כמות מתונה של פחמימות מבלי לראות עליה מאוד גבוה בערכי הסוכר.
הייתי בוחרת לחם שאתה אוהב לאכול, מודדת סוכר לפני אכילת פרוסה אחת ולאחר מכן מודדת שעתיים לאחר האכילה ובודקת לאן אתה מגיע. ערכי סוכר תקינים שעתיים לאחר האוכל אצל אדם בריא הן עד 140 מ"ג לד"ל ולכן אם אפשר לשאוף להגיע כמה שיותר קרוב לערך זה, כך האיזון יהיה טוב יותר.
רק בריאות
בתיה
יודיס
08/06/19 16:54
תודה בתיה
יוסי-ארליך
לפני 3 ימים
שמע ידידי....עדיף להימנע ועדיף להימנע וכ וכ . אם תרד לגינה הסמוכה ותאכל דשא ועלי עצים......לא תהיה סכרת יותר.....העניין הוא שצריך גם לחיות......ודיי לחכימה.
reuven1
לפני 2 ימים
מניסיון - לחם שיפון מלא בלי תוספות משפר את איזון הסוכר לעומת לחמים אחרים (אני קונה ד"ר מרק). לחם כוסמין פשוט לא טעים לדעתי.
דורינא
לפני 4 ימים
גובני גידי לא קונים מכינים לבד בדיוק 5 דקות עבודה

מנהלי קהילה

פרופ' איתמר רז
פרופ' איתמר רז
מנהל רפואי במרכז DMC, תל אביב, יו'ר מועצת הלאומית לסכרת
בתיה אלימלך
בתיה אלימלך
בתיה אלימלך הינה דיאטנית קלינית מוסמכת מומחית לסוכרת. בעלת תואר ראשון במדעי התזונה ותואר שני בניהול מערכות בריאות. כמו כן הינה בוגרת קורס תזונה לסוכרתיים מטעם המועצה הלאומית לסוכרת ואוניברסיטת תל אביב, הפקולטה לרפואה. עוסקת בתחום הטיפול התזונתי בסוכרת משנת 2008. בתיה היא הדיאטנית היועצת וחברה בוועד המנהל של האגודה הישראלית לסוכרת. (בתיה היא חלק ממשפחה מתוקה במיוחד ומכירה מקרוב את החיים עם סוכרת מעבר לחייה המקצועיים) לאתר של בתיה: http://www.be-light.co.il/ לדף הפייסבוק: https://www.facebook.com/batyaeli/ לערוץ הYouTube: https://www.youtube.com/channel/UCrbgwwvtxkaXCN3e1o-WgOg?view_as=subscriber
ד
ד"ר נירית אבירן ברק
בוגרת לימודי רפואה בטכניון. בשנת 2000 סיימתי התמחות ברפואה פנימית בבית החולים בילינסון, ובשנת 2006 התמחות בסוכרת ואנדוקרינולוגיה בבית החולים שיבא, תל השומר. כיום עובדת כאנדוקרינולוגית בכירה במכבי שירותי בריאות, במרכז הרפואי נתניה ומטפלת בחולי סוכרת, אוסטאופורוזיס, בלוטת התריס ועוד..נושא האוסטאופורוזיס קרוב מאד לליבי ויש לי מטופלות ומטופלים רבים הסובלים מבעיה זו. במקביל לומדת לימודי רפואה משלימה בשביל הנשמה. מקבלת מטופלים במסגרת מכבי שירותי בריאות ובאופן פרטי (החזרים מקופ"ח לאומית) בנתניה. לאתר שלי לחצו כאן
בתאל בר
בתאל בר
היי. שמי בתאל וזה האני מאמין שלי: אורח חיים בריא משלב ליווי מקצועי ואישי יחד עם תמיכה רגשית ומותאמת לנפש לאדם. מעל 10 שנים של עשייה מספקת כאחות כירורגית בבית חולים שעדיין נמשכת, ראיתי לא מעט מטופלים שנזקקו בדיוק לזה. אז החלטתי לתת להם את זה במסגרת בקליניקה שלי בה אני מלווה מטופלים סוכרתיים במקצועיות ורגישות מרבית, לשינוי המיוחל שלהם. במקביל, אני מתמחה במכון אדלר בלימודי קוצ'ינג בשאיפה לתת ערך מוסף למטופלים שלי כמאמנת אישית לאורח חיים בריא. מזמינה אתכם לעקוב אחריי ולהתייעץ בכל נושא שיעלה ובראש וראשונה, מאחלת לכולנו הגשמה עצמית ובריאות איתנה! שלכם, בתאל

מובילי קהילה

elico1979
elico1979
עובד במגזר השירותים הפיננסים, משתדל לשמור על אורח חיים בריא כמיטב יכוליתי, מתרגל מדיטציה כמה שיותר בזמני הפנוי ובגדול, מנסה לחשוב חיובי - גם לגבי הסוכרת