מנהלי קהילה

פרופ' סער מנחה
מנהל היחידה לקרדיולוגיה התערבותית (צנתורים) במרכז הרפואי שמיר (אסף הרופא).
רופא עצמאי ומצנתר- קופ"ח מכבי.
פרופ' בחוג לקרדיולוגיה, אוניברסיטת תל-אביב.
תחומי עניין: קרדילוגיה התערבותית, קרדיולוגיית ספורט, מניעת מחלות לב, מחלות לב מבניות, מניעת שבץ מוחי.

פרופ' ירון ארבל
פרופ' ירון ארבל הוא קרדיולוג ומצנתר לב בכיר במרכז הרפואי ת"א (איכילוב). בנוסף, פרופ' ארבל מנהל את המרכז למחקר קרדיווסקולרי במרכז הרפואי ת"א (איכילוב). הוא פרופ' מן המניין בקרדיולוגיה באוניברסיטת תל אביב (מסלול קליני).
פרופ' ארבל מומחה בפנימית, מומחה קרדיולוגיה ומומחה בצינתורים. הוא בוגר בית הספר לרפואה בת"א. הוא סיים בהצטיינות התמחות ברפואה פנימית. לאחר מכן, סיים בהצטיינות יתרה התמחות בקרדיולוגיה במרכז הרפואי ת"א (איכילוב). בהמשך,התמחה בצינתורי לב וצינתורים מורכבים לבעיות מסתמיות בטורונטו ,קנדה. הוא מבצע את כל סוגי צינתורי הלב. כמו כן, הוא מומחה בצינתורי כליות לטיפול ביתר לחץ דם עמיד לטיפול .
יצירת קשר:
058-5518401
האתר שלי :
yaronarbel.com
מובילי קהילה

איתן אביר
הי לכולם,
שמי איתן, בן 44, אב לשלושה ילדים מקסימים, מאוד אוהב לרכוב על אופניים אופניים בשטח, טיולים, בילויים ובעיקר אוהב אנשים.
בחודש נובמבר 2015 עברתי השתלת לב בארצות הברית , לאחר המתנה בישראל של מעל שנה, כחצי שנה מתוך תקופה זו באשפוז בבית חולים.
בגיל 17 אובחנה בליבי קרדיומיופטיה. עד גיל 41 לא תסמיני כלל ואז תוך זמן קצר מאוד (חודשים ספורים) חלה הרעה משמעותית במחלת הלב שהוגדרה אז כאי ספיקה חמורה שהכניסה אותי לרשימת המתנה להשתלת לב.
כבר במהלך האשפוז הארוך אפשר לומר שגיליתי את עצמי מחדש ונוכחתי שיש לי כוחות נסתרים שאף פעם לא ידעתי על קיומם.
תקופה ארוכה באשפוז בבית חולים היא לא פשוטה ושואבת כוחות פיזיים ובעיקר מנטליים רבים.
במהלך תקופת האשפוז נוכחתי שההתמודדות היא שונה לגמרי בין חולה לחולה ולא כולם מצליחים לאזור את הכוחות הדרושים להתמודדות הקשה והארוכה.
לחוות על בשרי את החוויות הלא פשוטות לעיכול ומצד שני לצפות מהצד בדרכם הייחודית של חולים אחרים להתמודד הביאה אותי להחלטה להקדיש מזמני ומנסיוני לתמיכה ועזרה לחולי לב.

גיל מלצר
בן 56. נשוי. אבא של עומר (8) ומיקה (6). חולה לב. מייסד ומנכ"ל אגודת הלב הישראלי - העמותה למען מטופלי לב וכלי דם

מורד שיראזי
חולת לב מילדות, חולת פיברומיאלגיה ומושתלת לב כ4 שנים.
מורה בנשמתי ועסוקה בלעשות טוב בעולם. חברת הנהלת עמותת אומץ לב
ביצוע בדיקות תקופתיות בעת הזו
14/04/20 18:10
4 תגובות
שלום לכל הרופאים והפורום לאור שהטווח ל"להריגת הקרונה" ל א נראה באופק והחיי ם לשמחתנו ממשיכים נשאלת השאלה לאור שמרפאות החוץ ביטלו תורים ואנו החולים "הכרונים " נמצאים בממלכת אי הוודאות איך לשמור על הבריאות מבלי שי בדיקות מחזוריות ופגישה עם הרופא וגם בדיקות מעבדה לבדיקות דם וכל השאר מה עושים ????
מורד שיראזי
היי, ראשית בכל קופות החולים ניתן לשוחח עם הרופאים בתור טלפוני או בשיחת וידאו. בדיקות דם ניתן להזמין הביתה בעלות סימלית ובתי החולים (לפחות באלו הגדולים) מקיימים קשרים עם מטופלים כרוניים קשים הנמצאים בסיכון באמצעות טלרפואה למשל. בכל מקרה חריג ניתן להגיע למיון ולקבל טיפול רפואי בליווי מלווה אחד בלבד ואחרי שעוברים בדיקת חום בכניסה. זה המצב כרגע, נקווה שלאחר החג תהיה למשרד הבריאות אסטרטגיה יותר מוצלחת בנושא. חג שמח:)
MAJER
.הוברר לי שיש בדיקות דם שחייבים לעשות בקופת חולים בגלל שצריך איזה חומר להוסיף
ד"ר אסי מלויצקי
שלום, ראשית מרבית מרפאות החוץ חזרו לפעילות רגילה בחלק מהמפראות (כמו הפרעות קצב וקוצבים) ופועלים בנפח כמעט מלא באמצעות טלמדיסין. לגבי בדיקות דם, מסכים עם ורד, ואיני מכיר בדיקה שגרתית לצורך מעקב מרפאתי קרדיולוגי, שלא ניתן לבצע מהבית. בנוסף אם אין ברירה מבחינת בדיקת דם, והיא חיונית לקראת הביקורת במרפאה, ניתן להגיע עם אמצעי מיגון (מסיכה, כפפות) והקפדה על ריחוק והגיינת ידיים. כל טוב וחזרה חלקה וטובה לשגרה ככל האפשר
MAJER
ד.נ. לצערי דחו לי סקירת קוצב לעוד 4 חודשים בגלל המצב אבל ביצוע אקו לב יבוצע