מנהלי קהילה

ד״ר הדר מילוא-רז
מומחית לרפואה פנימית ואנדוקרינולוגיה.
התמחות:
התמחות בפנימית, בית חולים ע״ש שיבא
התמחות שניה במכון לאנדוקרינולוגיה, מטבוליזם וסכרת, בית חולים ע״ש שיבא
נסיון:
ניהול מרפאה בקופ״ח כללית
הדרכה במרכז לסימולציות רפואיות (מס״ר)
בוגרת בית הספר לטיפול בהשמנה ״SCOPE״
עובדת כיום כרופאה בכירה במכון האנדוקריני וב״מרכז הישראלי לטיפול בעודף משקל״ בבית חולים ע״ש שיבא.

מרינה ברושי
- דיאטנית קלינית, היחידה לתזונה ודיאטה, בית חולים בילינסון, מרכז רפואי רבין
- מרפאת סוכרת, השמנה ומחלות מטבוליות- בית חולים בילינסון.
- דיאטנית סוכרת מכבי שירותי בריאות
- קליניקה פרטית ברחובות
השכלה:
דיאטנית קלינית R.D – רישיון משרד הבריאות.
BS.C במדעי התזונה, הפקולטה לחקלאות רחובות, האוניברסיטה העברית.
קורסים מקצועיים:
קורס "טיפול תזונתי בסוכרת לדיאטנים.יות" -המרכז האקדמי ללימודי המשך ברפואה אוניברסיטת תל אביב.
NLP THERAPIST – מכללת NLP PRO
מדריך חדר כושר – בית הספר למקצועות הספורט, הסמכה פונקציונליים אימוני התנגדות וTRX
קורס תזונת ספורט לדיאטנים – המרכז למניעת השמנה ותזונת ספורט מירי חדד.
אתר-
https://marina791990.wixsite.com/website
פייסבוק- https://www.facebook.com/MarinaBroshiDiet/?ref=bookmarks
אינסטגרם :
https://www.instagram.com/balanced.diabetes/
על היחידה לתזונה ודיאטה בבילינסון: https://hospitals.clalit.co.il/rabin/he/departments-and-clinics/para-medical-units/Pages/nutrition_and_diet_unit_beilinson.aspx

שרון לוטן פסיכולוגית
פסיכולוגית רפואית מומחית. בעלת ניסיון רב בעבודה עם מבוגרים המתמודדים עם השמנה, לפני ואחרי ניתוח בריאטרי, במסגרת טיפול פרטני או קבוצתי. בנוסף מטפלת במבוגרים ובני נוער המתמודדים עם מצבים רפואיים שונים במטרה לקדם את בריאותם הגופנית ורווחתם הנפשית. עובדת במסגרת ציבורית ובקליניקה פרטית.

דר אסנת רזיאל
רופאה כירורגית מומחית בכירורגיה בריאטרית להרזיה עם מחויבות עמוקה לטיפול בהשמנת יתר באמצעות גישה מקיפה ורב תחומית הכוללת טיפולים הוליסטיים ותרופתיים.
עומדת בחזית הטיפול בהשמנת יתר, לאחר שהקמתי ומנהלת את אסיא בריאטריק - מרכז רב תחומי לטיפול בהשמנה בקבוצת אסיא מדיקל, במרכז הרפואי אסותא רמת החייל בתל אביב. מרכז זה מספק טיפול חדשני ומותאם אישית לאנשים החיים עם השמנה.
מעבר למומחיות הכירורגית שלי, יש לי עניין רב ללימוד ולחדשנות. סיימתי לימודי טיס והעשרתי את השכלתי ברפואה אינטגרטיבית, מיינדפולנס, פסיכולוגיה חיובית, טיפול בגישת המטאיזם, תטא הילינג, אימון הוליסטי, רפואת אורח חיים ובינה מלאכותית.
הגישה ההוליסטית שלי מתייחסת לגוף ולנפש בתהליך הריפוי, עם דגשים על
ששת היסודות של אורח חיים בריא: תזונה מאוזנת עם דגש על הצומח, פעילות גופנית, שינה מיטבית, ניהול מתחים, קשרים חברתיים והגשמה עצמית. פרויקט הדגל שלי- לחיות בגדול
מגלם את חזוני ההוליסטי על ידי שילוב טיפול תרופתי להרזיה עם שינוי אורח החיים ותמיכה רגשית.
ניתן להתיעץ עימי בווטסאפ: 052-4261103
או במייל: [email protected]
מובילי קהילה

razm121
עברתי ניתוח מעקף קיבה לפני כשבע שנים .הדרך הניתוחית שלי, הייתה רצופה בעליות רבות ומורדותמהם למדתי רבות על סוגיי הניתוחים הבריאטרים ועל המעקף בפרט.מזמין אותכם, להצטרף יחד למסע ולדרך אשר אתם עושים בקבוצה לניתוחים בריאטרים.רק יחד נגיע למטרה אשר הצבנו לעצמנו.

Ruths
סובלת מדלקת מפרקים שיגרונית וניוונית, ומחפשת להחליף מידע בנושא
לאחר ניתוח בריאטרי
16/06/21 15:56
5 תגובות
כשבועיים לאחר ניתוח מעקף קיבה בשתי השקות מצליח לאכול כמויות שמעבר למה ששמעתי קראתי וראיתי. האם הניתוח נכשל? מדוע רק אני יכול לאכול כמות גדולה של אוכל וכל שאר המנותחים בקושי מכניסים פירור לפה?תודה
איגנץ
יש הרבה סוגי ניתוח מעקף. מרביתם והם אלו המקובלים ושכיחים היום מלווים בהצרת הקיבה ולכן גורמים לתחושת מלאות מבמות מזון קטנה . איזה סוג מעקף עברת תוכל ללמוד מהמנתח והוא בוודאי יוכל להתייחס גם לעניין כמות המזון שאתה מסוגל לאכול . כשל מוגדר רק אם לא יורדים במשקלבחודשים שלאחר הניתוח או שהירידה בתוך שנה אינה עומדת ביעד של למשל 50% מעודף המשקל .
לימור מרדי דיאטנית
שלום לך, חשוב לבדוק האם אתה אוכל כמויות קטנות ממה שאתה הצלחת לאכול בעבר. אני מניחה שכן. יש שונות גדולה בין אנשים ולא כולם בקושי מצליחים לאכול. בנוסף, יש את תת ספיגה לאחר הניתוח. מה שחשוב הוא לאכול לאט, בישיבה. להקשיב לתחושת המלאות האישית שלך ולהפסיק לאכול עם תחושת המלאות. חשוב להיות במעקב אצל דיאטנית, היא גם תוכל לתת את ההערכה שלך לגבי הכמויות שאתה אוכל. בהצלחה!
N.t
תודה לך
מירב רבר פרנקנשטיין
שלום רב, כשבועיים לאחר ניתוח מומלץ לאכול מזונות במרקם רך ויש להתקדם משבוע לשבוע במרקם המזון. כחודש מהניתוח מומלץ לאכול מזון במרקם רגיל הכולל מנות בשריות רגילות, לחם טרי, פירות וירקות טריים. ככל שהמזון קשה יותר תחוש שובע לאחר אכילת כמות קטנה. אני מאוד ממליצה להיות במעקב דיאטנית בריאטרית שתלווה אותך ותדריך אותך בשלבי ההתקדמות לתזונה במרקם רגיל.
N.t
תודה