מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

פרופ' דן טרנר
פרופ' דן טרנר
מנהל המרכז למחלות מעי דלקתיות בילדים והמכון לגסטרואנטרולוגיה ותזונה בילדים, המרכז הרפואי שערי-צדק בירושלים.
ליהי גודני
ליהי גודני
דיאטנית קלינית ביחידה לחולים במחלות מעי דלקתיות ובמחלקות הכירורגיות, המרכז הרפואי תל אביב ע"ש סוראסקי 
פרופ׳ הנית ינאי
פרופ׳ הנית ינאי
מנהלת המרכז למחלות מעי דלקתיות במרכז הרפואי רבין
פרופ' איריס דותן
פרופ' איריס דותן
מנהלת המערך לגסטרואנטרולוגיה, מרכז רפואי רבין
כמוניקרוהן וקוליטיסמרוקן לפני בדיקה

מרוקן לפני בדיקה

20/07/22 0:10
3 תגובות

שאלה למי שמכיר : יש לי בת בעייתית עם טעמים ומרקמים שעושה גסטרוסקופיה וקולונו בגלל בעייה במעי.. 

לא יכולה לשתות את השקית בטעם תפוז ועכשיו מנסה מרוקן אחר יש שתי אופציות אולי לא חושבת שיותרמזה ..

מחפשים משהו שלא יהיה תוסס או תפוזי

יש חיה כזו?


תגובות

פרופ--דן-טרנר
מומחה כמוני
מנהל המרכז למחלות מעי דלקתיות בילדים והמכון לגסטרואנטרולוגיה ותזונה בילדים, המרכז הרפואי שערי-צדק בירושלים.
20/07/22 22:09

תבדקו עם המכון שמבצע את הבדיקה אם אפשר להכין עם פיקולקס ובמקום מרוקן. 

פויצי-
21/07/22 7:25

הטעם תפוז תוסס. זו הבעיה. שלה איתו 

פרופ--דן-טרנר
מומחה כמוני
מנהל המרכז למחלות מעי דלקתיות בילדים והמכון לגסטרואנטרולוגיה ותזונה בילדים, המרכז הרפואי שערי-צדק בירושלים.
21/07/22 21:44

יש אופציות שונות לניקוי: מרוקן, פיקולקס, נורמלקס....לכל אחד פרוטוקול אחר ויתרונות וחסרונות. יש לדון עם המכון שמבצע את הבדיקה.