מנהלי קהילה

פרופ' תניר אלוייס
מומחית בכירורגיה כללית וכירורגית שד
מנהלת מערך השד במרכז הרפואי הדסה
פרופ' חבר קליני בפקולטה לרפואה של האוניברסיטה העברית

ד"ר רינת ברנשטיין מולכו
מנהלת היחידה האונקוגנטית במרכז הרפואי שיבא, תל השומר.
בוגרת בית בית הספר לרפואה של הטכניון בחיפה. התמחות במערך אונקולוגי במרכז הרפואי תל אביב ע"ש סוראסקי (איכילוב), ובהמשך התמחות בגנטיקה רפואית במכון הגנטי במרכז הרפואי תל אביב ע"ש סוראסקי (איכילוב).
מ-2017 רופאה בכירה ביחידת השד במכון האונקולוגי במרכז רפואי שיבא תל השומר, עד למינוי מנהלת היחידה האונקוגנטית בשיבא ב-2021.
משלבת עבודה בטיפול בחולות סרטן שד בכל שלבי המחלה, ובייעוץ גנטי למשפחות וחולים עם חשד לתסמונות סרטן תורשתיות.

עו"ס מאיה וידר
בעלת B.A בעבודה סוציאלית, M.A בגישור ויישוב סכסוכים ו MSw בעבודה סוציאלית במסלול לחץ וטראומה באוניברסיטת תל אביב. מנהלת את מערך הליווי והתמיכה בעמותת "אחת מתשע", המלווה נשים חולות ומחלימות מסרטן השד לאורך כל שלבי ההתמודדות עם המחלה וגם בהתמודדות עם מחלה גרורתית. מטפלת במצבי משבר, טראומה וחולי באופן פרטני, קבוצתי וקהילתי.

עו"ד צליל דואניאס
עו״ד, בעלת Ll.b במשפטים, B.A בפסיכולוגיה מאוניברסיטת רייכמן וMBA במנהל עסקים מהאוניברסיטה הפתוחה.
מנהלת תחום מיצוי זכויות בעמותת ״אחת מתשע״. במסגרת העמותה מסייעת ומייצגת את פונות העמותה במיצוי הזכויות מול הגופים השונים.
מובילי קהילה

נעה גביש
אישה ואמא לשלושה ילדים :)הומאופטית בהכשרתי. אפיה ובישול הן אחת האהבות שלי במיוחד כשהן מאירות ומשמחות אחרים.
בשבילֵי חיי ליוותי נשים במסע הלידה המיוחד שלהן, והיום אחרי מסע ברכבת ההרים, עקב גילוי גידול סרטני בשד, שנכפה עלי, אני יודעת ומבינה כמה חשוב הליווי של מישהי שהייתה שם ולו רק כדי להקשיב ולחבק.
אני אשמח ללוות ולהיות בשביל מי שצריכה ורוצה.
הסדנא שלי - תשוקות מרפאות - תשוקות ומיניות בזמן משבר ושינוי - ערב חד פעמי יחודי ומרומם את הנפש
בו ביחד אתכם אנחנו נזכרים שתשוקה, לכל מה שנעשה היא חלק מאיכות ובריאות החיים שלנו.
מוזמנות לקבוצה שלי בפייסבוק : תשוקות מרפאות

יסמין כהן
בלוגרית וכותבת תוכן, נמצאת בעיצומו של פרויקט מימון המונים לספר "יומן צמיחה"
היכנסו ותמכו: https://tinyurl.com/recovery-diary
נמצאת פה כדי לחזק ולהתחזק.
מאמינה שהכל קורה לטובתנו.
מיצוי זכויות לחולות סרטן השד - כל מה שחשוב לדעת
15/02/23 8:16
0 תגובות
כל רגע ב״מסע״ המטלטל הזה, מהגילוי, דרך הטיפול ועד ההחלמה, הופך חיים, מאתגר ומעורר חששות, הן בפן הטיפולי והן בפן הרגשי, שלא לדבר על החלק הבירוקרטי שעלול להיראות סבוך ומורכב. איך מתמודדים מול הרשויות כגון ביטוח לאומי ומס הכנסה? אילו הטבות מיוחדות מגיעות למתמודדות? מה ניתן לדרוש מקופות החולים? מה חשוב לדעת על ההתנהלות מול הביטוח הפרטי? ועוד. את המידע החשוב והמקיף משתפות חברותינו היקרות מעמותת ״אחת מתשע״ - טלי רוזין, מנכ״לית העמותה, ועו״ד בר חן-לוי, אחראית תחום מיצוי זכויות.

תגובות
כדאי לך לקרוא גם את זה