מנהלי קהילה

פרופ' משה פיליפ
פרופ' משה פיליפבוגר בית הספר לרפואה באוניברסיטת בן-גוריון בנגב, התמחות ברפואת ילדים בסורוקה ותת התמחות באנדוקרינולוגית ילדים באוניברסיטת מרילנד שבבולטימור ארה"ב. פרופ' פיליפ מנהל את המכון לאנדוקרינולוגיה וסוכרת במרכז שניידר לרפואת ילדים בישראל מאז 1997. בנוסף, משמש פרופ' פיליפ כסגן דקאן למחקר ופיתוח בפקולטה לרפואה על שם סאקלר באוניברסיטת ת"א.

דר שרי קרפל וולסקי
בוגרת הפקולטה לרפואה באוניברסיטת בן גוריון בנגב. מומחית ברפואת ילדים , התמחות ברפואת ילדים בבית חולים לילדים שניידר.מומחית בהתמחות על באנדוקרינולוגיה וסכרת ילדים בבית חולים שניידר.

רותם דיאמנט
אחות אחראית מרפאה אנדוקרינית.
אחות מוסמכת 25 שנים, בעלת תואר שני בסיעוד מאוניברסיטת חיפה. בוגרת קורס טיפול נמרץ ילדים.

פאטימה צרצור
דיאטנית ביחידה לתזונה ובמכון לאנדוקרינולוגיה וסוכרת במרכז שניידר לרפואת ילדים.
בעלת תואר ראשון במדעי התזונה, הפקולטה למדעי החקלאות, המזון ואיכות הסביבה באוניברסיטה העברית בירושלים.
בוגרת קורס הטיפול התזונתי בסוכרת, קורס הנחיית קבוצות, קורס תזונת פגים ותינוקות.
בעלת ניסיון רב בהתאמת הטיפול התזונתי לילדים, בהתאם לצרכיהם והעדפותיהם של הילדים ומשפחותיהם.
מטפלת בילדים ובמבוגרים בקליניקה פרטית.
דר שרי קרפל וולסקי
מצרפת את תשובתה של דר מיכל גילאון קרן, הדיאטנית האחראית במרפאת אנדו ילדים בשניידר--
שלום,
יש מקורות תזונתיים נוספים לסידן:
ירקות: בעיקר ירקות ירוקים כמו: תרד, כרוב, עלי לפת, עלי סלק, במיה, ברוקולי, ארטישוק, בצל ירוק, סלרי, כרוב ניצנים, חסה, אספרגוס, קולורבי.
קטניות: לוביה, שעועית, חומוס, אפונה, עדשים וכמובן שגם הסויה ומוצריה כמו חלב סויה, גבינת סויה, טופו ומיסו.
פירות: פפאיה, תפוז, צימוקים, תאנים מיובשות, משמש מיובש, אשכולית ואוכמניות.
שומנים: שקדים, אגוזי ברזיל, אגוזים, פיסטוק, טחינה (עדיף משומשום מלא).
לחם ודגנים: שעורה, שיבולת שועל, דגני בוקר מועשרים בסידן.
חלבונים: סרדינים, שפרוטים