מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

פרופ' צופיה איש-שלום
פרופ' צופיה איש-שלום
חברה במועצה לבריאות האישה, פרופ' חבר קליני בפקולטה לרפואה של הטכניון (עד שנת 2014 )  הייתה בין הראשונים, בהערכת הטיפול האנבולי באוסטיאופורוזיס (הורמון פאראתירואיד רקומביננטי, ופרגמנט של הורמון זה). כמו כן בצעה מחקרים רבים בתחום האבחון והטיפול באוסטיאופורוזיס. השתתפה בכתיבת קווים מנחים לטיפול באוסטיאופורוזיס, לטיפול בהורמון גדילה במבוגרים, ולטיפול בסרטן בלוטת התריס בישראל. כתבה מספר פרקים בספרים מקצועיים ועשרות מאמרים מדעיים, בתחום אוסטיאופורוזיס ומחלות עצם. מקבלת מטופלים במרפאתה בבית חולים אלישע, חיפה כמו כן נותנת ייעוציים פרטיים מרחוק בזום או בווטסאפ וידאו. לתיאום תור במרפאה ניתן להתקשר ל-3873*, זימון תור ליעוץ מרחוק ניתן לבצע באמצעות אתר בית חולים אלישע .
כמוניאוסטאופורוזיסהסיפור שלך חשוב! אנו מזמינים אותך לשתף את המסע שלך, התובנות שלך והדרכים שמצאת להתמודד עם המחלה

הסיפור שלך חשוב! אנו מזמינים אותך לשתף את המסע שלך, התובנות שלך והדרכים שמצאת להתמודד עם המחלה

05/05/25 12:25
2 תגובות
הסיפור שלך חשוב! אנו מזמינים אותך לשתף את המסע שלך, התובנות שלך והדרכים שמצאת להתמודד עם המחלה

תגובות

רונה59
08/05/25 18:35

שלום, לפני כעשר שנים נאמר לי שהשמנת היתר שאני סובלת ממנה מונעת תוצאות אמינות בבדיקת צפיפות העצם. מאז לא באתי לבדיקה. בבדיקה האחרונה איבחנו אוסטיאופניה. כבר שנים יש לי כאבי עצמות קשים בכל הגוף. האם משהו השתנה באיכות הבדיקות בשנים האחרונות? משהו שייאפשר לי ולשכמותי להיבדק? תודה

גלי43
07/06/25 8:57

עד עכשיו אמא היתה לוקחת כדור פעם בשבוע לאוסטופורוזיס, היא רוצה להתחיל לקבל את זריקת הפרוליה, נשארו לה שני כדורים נוספים, האם זה בסדר לקחת את הכדור ובמקביל לעשות את הזריקה?