מנהלי קהילה

פרופ' צופיה איש-שלום
חברה במועצה לבריאות האישה, פרופ' חבר קליני בפקולטה לרפואה של הטכניון (עד שנת 2014 ) הייתה בין הראשונים, בהערכת הטיפול האנבולי באוסטיאופורוזיס (הורמון פאראתירואיד רקומביננטי, ופרגמנט של הורמון זה). כמו כן בצעה מחקרים רבים בתחום האבחון והטיפול באוסטיאופורוזיס. השתתפה בכתיבת קווים מנחים לטיפול באוסטיאופורוזיס, לטיפול בהורמון גדילה במבוגרים, ולטיפול בסרטן בלוטת התריס בישראל. כתבה מספר פרקים בספרים מקצועיים ועשרות מאמרים מדעיים, בתחום אוסטיאופורוזיס ומחלות עצם. מקבלת מטופלים במרפאתה בבית חולים אלישע, חיפה כמו כן נותנת ייעוציים פרטיים מרחוק בזום או בווטסאפ וידאו. לתיאום תור במרפאה ניתן להתקשר ל-3873*, זימון תור ליעוץ מרחוק ניתן לבצע באמצעות אתר בית חולים אלישע .
כמוניאוסטאופורוזיסתופעות לואי
תופעות לואי
לפני 4 ימים
1 תגובות
התחלתי ליטול פוסאוונס ובערב עלה לי החום. האם זו תופעה לוואי או מקריות של וירוס שחנה אצלי בו בעת? . בעלון המצורף הוזכרה הרגשת שפעת אך לא חום. תודה.
תגובות
כדאי לך לקרוא גם את זה
פרופ' צופיה איש-שלום
שלום,
לא סביר שזה מהטיפול סביר יותר מחלה וירלית. כמה כדורים הספקת לקחת עד עכשיו ? אם זה לא קרה במינון הראשון, אז כנראה לא קשור.
בברכה,
פרופ' צופיה איש- שלום