מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

הגיגים מעולם התזונה

איך התזונה שלנו משפיעה על בחירת בן הזוג שלנו ומה הקשר לפרוביוטיקה?

המשך לקרוא
מיכל אפרת
מיכל אפרת
בוגרת תואר ראשון בהנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בהצטיינות ותואר שני במדעי ...
בוגרת תואר ראשון בהנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בהצטיינות ותואר שני במדעי הרפואה בהצטיינות בטכניון. בוגרת קורס מדריכי אירובי מטעם מכללת ווינגייט. כיום, נמצאת בלימודי השלמה לתואר נוסף בתזונה קלינית באוניברסיטה העברית. במהלך לימודי וביצוע המחקר בטכניון, נחשפתי רבות למנגנונים המתווכים את השפעת המזון על מחלות ועל מצבים פיסיולוגיים שונים. הרצתי בכנסים בארץ ובחו\\\"ל. כיום, מרצה במכללת רידמן במגמת תזונה טבעית, מעבירה הרצאות בתזונה ברחבי הארץ. עורכת מדעית לספרי מדע ותזונה.