מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מעבדה במטבח

פה יסופר על התהליכים המדעיים שמתרחשים בעת הכנה, עיבוד ובישול של האוכל.

מלח, מלח ומתיקות, ומלח לימון

שאלות בענייני מלח.
המשך לקרוא
ד
ד"ר נעמי זיו
ד\\\"ר לכימיה וביואינפורמטיקה, מדענית חובבת בישול ובשלנית חובבת מ...
ד\\\"ר לכימיה וביואינפורמטיקה, מדענית חובבת בישול ובשלנית חובבת מדע. כותבת ומרצה על מדע הבישול. בעלת הבלוג \\\"מדע בצלחת\\\", <a href=\\\"http://scienceinmyplate.com.\\\" target=\\\"_blank\\\">http://scienceinmyplate.com.</a>