מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

ד
ד"ר אילן וולקוב
פסיכיאטר פרטי מומחה, מנהל רפואי MindMe המרכז לטיפול פסיכיאטרי מתקדם, בקניון רמת אביב, מגדל הקניון קומה 4, תל אביב. https://mindme.co.il/
אורית זאבי יוגב
אורית זאבי יוגב
מ.א בפסיכולוגיה קלינית – רפואית מן האוניברסיטה העברית בירושלים ותואר מ.א קליני בעבודה סוציאלית מאוניברסיטת חיפה. זוכת פרס האוניברסיטה ע"ש קלנר על הישגים יוצאי דופן בטיפול במשפחות רב בעיתיות. עבדתי הרבה עם הריונות בסיכון ובמחלקות פסיכיאטריות סגורות. בשנים האחרונות בעקבות עבודה במרפאה אנדוקרינולוגית עוסקת רבות בהשמנה קיצונית של מבוגרים, נוער וילדים ואף כתבתי על כך ספר, "רדו ממני", שמשפיע על אופן ראיית הנושא והטיפול בו.
כמונידיכאון וחרדההיי אני ניר בן 21 ואני סובל מחרדה חברתית

היי אני ניר בן 21 ואני סובל מחרדה חברתית

01/07/15 0:30
8 תגובות

ואני קצת בודד ואני סובל מחרדה חברתית שמונעת ממני לעשות המון דברים . האם יש פה מישהו במצב שלי ובגילי פחות או יותר שמעוניין לדבר על זה ולשתף חוויות רגשות וכו'? אם כן אשמח שתיפנו אליי.

בכל מקרה איזה פיתרון הייתם מציעים לי לנסות (חוץ מתרופות ולנסות "להיפתח" ? הייתי שמח לשמוע הצעות ולקבל עזרה
תודה מראש


תגובות

דב-מידן
01/07/15 11:35

היי ניר נסה לבחון את המצב בעזרת IEMT. זה מודל שמשתמש בתנועות עיניים כדי לשנות את ההשפעה של רגשות שליליים ובנושאי זהות. אני בתקופת סטאז' בשיטה ומציע טיפול אחד בחינם. הפגישה תהיה ברמת גן. כתוב לי הודעה בפרטי כשתרצה לבוא ולבחון.

משתמש
01/07/15 11:43

אני במצב דומה.. לדעתי האפשרות הכי טובה היא קבוצת תמיכה..

דב-מידן
01/07/15 11:47

חדד, מסקרן אותי לדעת, באיזה אופן קבוצת תמיכה עוזרת לך?

משתמש
01/07/15 11:52

כשנפגשים בקבוצה עם אנשים קבועים. שלרוב סובלים מאותה בעיה. קל יותר.. גם כי מתחילים להכיר קצת ולהיפתח. וגם שגם הם סובלים מהבעיה ומכירים אותה. לכן החשש ממה יחשבו או יאמרו פוחת..

דב-מידן
01/07/15 12:01

מה שאתה אומר בעצם שהבעיה העיקרית היא: החשש מה אנשים יחשבו או יאמרו. והרגש הספציפי שלך שעולה במקרים כאלה, גם אם אין לו ממש שם ברור. לא ככה?
 

משתמש
01/07/15 12:24

כן. בערך

אנונימי-64
01/07/15 13:29

שלום ניר מה שלומך, אחד הטיפולים היעילים לחרדות הוא הטיפול הקוגניטיבי התנהגותי, זה טיפול שטוב לעשות אצל מטפל אבל אפשר גם לתרגל לבד, יש מלא חומר על השיטה ואתה יכול אפילו לקחת ספרים על הנושא בספריה. אם תרצה לשאול שאלה אתה כמובן מוזמן לצלצל אלי. עידן

ניר שלום, אני נוטה להסכים עם חדד- האופן המתאים לטיפול בחרדה חברתית הוא במפגש מבוקר ומקצועי בקבוצת תמיכה טיפולית.