מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה
כמוניבלוגיםשיגעון גדלות

26/06/12 16:57
1654 צפיות
שיגעון גדלות לגדול אחרי גיל 18-20 זה שיגעון גדלות במקרה הטוב, וגידול סרטני במקרה הרע. אחרי 22 שנה בקצובת פחמימות מדודה אני מביע את דעתי הנחרצת, שרמה של 22 BMI חייבת להחזיק עד זיקנה ושיבה.  את העובדה הזאת גיליתי בגיל 58 ויצאתי נשכר כשהישלתי 20 ק"ג של נתחי-בשר עודפים בהגליית מוצרי קמח, סוכר, תפוחי-אדמה, אורז ותירס השולחים את רמות האינסולין בגוף לנסיעה ברכבת הרים.   אין לך דבר משמח יותר מאשר להתעורר בגיל 80 ולגלות שהטבע העלים ממך את תאריך התפוגה.   ביום הולדתי ה-80 הוספתי לספרי "השמן והרזה מדריך עוקף קלוריות" ספר משלים ובו 100 מתכונים הממלאים את הצלחת שלי בהתאם לתביעות הטבע. היצף המרכולים במזון עתיר פחמימות  גרם להרעלת המין האנושי על ידי גירוי התיאבון, שעה שתביעות הטבע כבר סופקו.   "האדם המודרני נופל קורבן לתעשיית המזון ולרשתות השיווק, שמטרתן היחידה היא להגדיל את רווחיהן. לכן המזונות מיוצרים ונארזים כך שיהיה קל לאכול הרבה בלי להרגיש שובע"                                           (פרופ' מוטי רביד, יו"ר האגודה הישראלית לסוכרת, 'ידיעות אחרונות' 13.8.08 ).     רשימת 100 המתכונים להלן:http://babin.co.il/sr_project/archives/235http://babin.co.il/sr_project/archives/163לא תמצאו ברשימת המתכונים את מה שאכל הציבור הישראלי מראשית השנה העברית: להלן לקט מגיליונות "ידיעות אחרונות" (רשימה חלקית)    23 מיליון סופגניות 520 טון אוזני המן 50 מיליון קרמבואים בשנה 500 טון תפוחי אדמה בשבוע 615 טון מרשמלו לשנה, 40% ביום העצמאות ובל"ג בעומר 20,000 טון צריכת קמח לבן בשנה 3,500 טון צריכת קמח טופח בשנה. התוצאה: כל ישראלי שני סובל מעודף משקל על פי נתוני משרד הבריאות וכל 10 שניות מתגלים שני חולי סוכרת.                        

תגובות

עודד-עין
27/06/12 11:09

יפה וחשוב. איפוא קונים את הספר? צהרים טובים מעודד עין

הרצינות שלך והדרך שלך לנער את הקוראים יוצאת דופן וראויה לשבח!

תודה:)

תודה לך ליאת היקרה 

על תגובתך המעודדת

שחיממה את ליביי

ב ה ו ק ר ה ,

ברוך

 

תודה על התגובה עודד היקר

את הפרטים המבוקשים על רכישת הספרים

שלחתי לך בדואר הפנימי .

סוף שבוע נעים,

ב ר ו ך .

אלכס
29/06/12 17:23

עצות חכמות ומאוד חשובות לחיים בריאים יותר ולאריכות ימים יחד עם איכות חיים

תודה לך אלכס היקר,

מי כמוך יו דע  כמה חשובה השליטה

על מיזעור הפחמימות למינימום ההכרחי

ולא למקסימום הנדרש לתעשיית המזון

כפי שאמר פרופ' מוטי רביד , ראה לעיל

"האדם המודרני נופל קורבן לתעשיית המזון ולרשתות השיווק, שמטרתן היחידה היא להגדיל את רווחיהן...."

שבת שלום ומבורך,

ב ר ו ך

עכסה
01/07/12 1:29

גם אני מעוניינת לרכוש את הספר. האם הוא מעודכן מבחינת המתכונים?

עכסה היקרה,,

תודה על התגובה.

פרטים על רכיישת הספר

בדואר הפנימי .

שבוע טוב,

ב ר ו ך

תודה על המידע המקצועי ברוך!

מדהים לטעמי מה שאתה עושה.... שבוע טוב!

רפאל ידידי היקר,

תודה לך על התגובה

שחיממה לי את הלב

ואת המנוע להמשיך

ולנער את הגולשים

בהתנהלות מול הצלחת.

שבוע טוב,

ברוך

sharon62
16/07/12 10:32

היי לכולם,

אני רוצה לעניין אתכם בספר עוקף הקלוריות"השמן והרזה" פרי עטו של ברוך הלוי-סגל.

אני רכשתי את החוברת+המתכוננים, ופשוט הוקסמתי מהאיש, מהחוברת ומהמתכונים.

אני חייבת לציין שעד היום אני מיישמת את משנתו בדבר דיאטת דלת פחמימות (60 גר') סה"כ, שביניהם אפשר לאכול 1 תפוח+90 גר' שקדים+כוס חלב+2 פרוסות לחם קל+1/4 פשטידה, משלל הפשטידות שהוא מציע בחוברת. בנוסף, יש פירוט בגזרת נטולי הפחמימות שאפשר לצרוך מהם חופשי חופש.י ממליצה בחום להכנס לבלוג שלו,ולקרוא סימוכין של אנשים בתחום, שמאמצים את גישתו של ברוך.

מתאים מאוד לסכרתיים, שרוצים לכייל את הלבלב, ולא לתת לו סוכרים, ופחמימות ללא חשבון כי זה הרי רצונוו!!!

אני כבת לאבא שהיה  סכרתי, עברתי קצת את רף ה100 ובעזרתו הברוכה של ברוך, ובמאמריו המשכנעים, ניסיתי את משנתו, ומאז, פרופיל השומנים שלי התאזן וכל בדיקות הדם השתנו לנורמה.

תודה לך ברוך, אכן מבורך אתה, והמשך בשליחותך הברוכה, כי לא רודף שלמונים אתה, כי אם אדם שמאמין במשנתו , אוהב אדם, ורוצה לתרום מהידע שלו לבני האנוש, כשליחות ולא לפרנסה. י

יישר כוח !!!!

היי לכולם,

אני רוצה לעניין אתכם בספר עוקף הקלוריות"השמן והרזה" פרי עטו של ברוך הלוי-סגל.

אני רכשתי את החוברת+המתכוננים, ופשוט הוקסמתי מהאיש, מהחוברת ומהמתכונים.

אני חייבת לציין שעד היום אני מיישמת את משנתו בדבר דיאטת דלת פחמימות (60 גר') סה"כ, שביניהם אפשר לאכול 1 תפוח+90 גר' שקדים+כוס חלב+2 פרוסות לחם קל+1/4 פשטידה, משלל הפשטידות שהוא מציע בחוברת. בנוסף, יש פירוט בגזרת נטולי הפחמימות שאפשר לצרוך מהם חופשי חופש.י ממליצה בחום להכנס לבלוג שלו,ולקרוא סימוכין של אנשים בתחום, שמאמצים את גישתו של ברוך.

מתאים מאוד לסכרתיים, שרוצים לכייל את הלבלב, ולא לתת לו סוכרים, ופחמימות ללא חשבון כי זה הרי רצונוו!!!

אני כבת לאבא שהיה  סכרתי, עברתי קצת את רף ה100 ובעזרתו הברוכה של ברוך, ובמאמריו המשכנעים, ניסיתי את משנתו, ומאז, פרופיל השומנים שלי התאזן וכל בדיקות הדם השתנו לנורמה.

תודה לך ברוך, אכן מבורך אתה, והמשך בשליחותך הברוכה, כי לא רודף שלמונים אתה, כי אם אדם שמאמין במשנתו , אוהב אדם, ורוצה לתרום מהידע שלו לבני האנוש, כשליחות ולא לפרנסה. י

יישר כוח !!!!

 תודה לך שרון היקרה.
ריגשת אותי מאוד בתגובתך האוהדת את שיטתי
שהועילה לך ושיפרה את בריאותך ויצאנו שנינו
נשכרים.
  חיממת לי את הלב בתשבחותיך
ועשית לי את היום ואת השבוע.
   בהו קרה,
     ברוך

 

ברוך הלוי-סגל
ברוך הלוי-סגל
מנהל בלוג "השמן והרזה - מדריך עוקף קלוריות"79 מאמרים בREADER ובפייסבוק. מחבר הספר "השמן והרזה - מדריך עוק...