מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

אימון אירובי (זומבה / עיצוב) אוכל ומ...

מאת ענתושי
28/09/14 9:22
1152 צפיות
בוקר טוב ושנה טובה לכולם, השנה כמו בכל שנה קודמת אפיתי עוגות, פשטידות, אבל השנה חרגתי ממנהגי - פחות ביצים, פחות שמן - ולא להאמין העוגות יצאו מ ד ה י מ ו ת. ובכן - במסגרת חיפושי לתחליפי שמן וביצים בעוגות ובפשטידות - מצא כמה חלופות ששתיים מביניהן הכי התאימו - רסק תפוחי עץ (ממותק / לא ממותק) וכף פשתן טחון + 3 כפות מים (השריה של 20 דקות עד שמתקבל ג'לי) סוכר - תחליפי סוכר למיניהם מי שרוצה להחליף ביצים - עד 3 ביצים ניתן - באופן הבא - כל ביצה שווה 60 גרם רסק תפוחי עץ + כף שמן כלומר, 120 גרם רסק תפוחי עץ + 2 כפות שמן + ביצה, או כף פשתן + 3 כפות מים. מי שרוצה להחליף שמן - באותו האופן אבל יש לעשות חישוב לפני כן שמן או ביצים. בנוסף יש אתר https://www.quaker.co.il/ -  ושם ניתן להשיג מתכונים ממש טעימים - ניתן בקלות להמנע מסוכר, כמות השמן בפנקייקים ממש מזערית - אני יודעת שאהבתי את הפנקייקים. יש להשגיח שהעוגה תאפה טוב טוב ולא תצא "מריחה" כמו שאמא שלי טרחה להגיד לי . יום שישי שעבר נשקלתי - ונשארתי על אותו המשקל - נראה מה יהיה ביום שישי הבא. שתהיה לכם שנה טובה, שבוע טוב אנשים יקרים

תגובות

אפרת_זיו
28/09/14 9:30

שבוע טוב! תודה על הטיפים.

אני פשוט לא אוכלת עוגות כי אצלי זה הכל או כלום :-/

ענתושי
28/09/14 10:48

 מקווה שעזרתי ולו גם במעט

heart שנה טובה, שבוע טוב ובריאות...

ענתושי
ענתושי
כרגע לומדת באו"פ מדעי הרוח - יוון הקלאסית, אחרי שיצאתי מהזומבה למשך הרבה זמן חזרתי לרקוד כמובן שהברך חבושה הכי טוב ...