מרעננים את הקיץ! - מתכון לעצלנים שחם להם
חם. חם מאד. ואחרי זמן היעדרות חזרתי לשתף אתכם בנעשה במטבחי והפעם ג'לי. סוכרתיים - יש ג'לי עם תחליף סוכר, חפשו את הסמל המתאים על האריזה. מתאים גם כקינוח דיאטתי. אז מה עושים?
23/07/12 17:23
7 צפיות

קודם כל הפעילות מומלצת עם ילדים, אבל בזהירות כי חלק המסת הג'לי הוא במים רותחים.
הצטיידו בכלים גמישים - תבניות סיליקון של מאפינס, תבניות סיליקון של קרח בצורות שונות
(כוכבים, לבבות כמו בתמונה וכו).
רכשו ג'לי בצבעים שונים.
המיסו כל חבילה בנפרד וצקו בזהירות לאחר ערבוב טוב (ודאו שהכל נמס ואין גושים). יש לצקת לשקערוריות את הנוזל-ג'לי באמצעות מצקת, בזהירות ובעדינות.
אחרי שנותנים להצטנן מעט בחוץ - מכניסים למקרר, רצוי לחלק הכי קר בו, רצוי ללילה.
כאשר מוציאים הופכים לצלחת שטוחה, רצוי בהירה בשביל הקונטרסט.
ניתן לעטר בעלי נענע.
רוצים לשדרג?
בעת ההכנה אחרי שהזלפתם את הגלי לשקערוריות הכניסו פנימה "הפתעות": חצאי ענבים, חצאי ליצ'י, עלי נענע, צימוקים, חמוציות...הטביעו בפנים.
בתיאבון!
תגובות
עוד פוסטים בבלוג: ויהי אור
אני פוחדת :(
אני בלחץ. אני פוחדת. אני מדוכאת וחרדה. קשה לי. מעצבן לי. מעיק לי. מישהו מבין אותי בכלל?
קראו עוד
לדעת ממה נמות
הכתב איתי ורד העלה בבלוג שלו רשומה שתפסה אותי - איך אני הולך למות. בפוסט הוא מספר על בדיקה גנטית מורכבת הנעשית לפי הר...
קראו עוד
ותרם את גופו למדע
יורם קניוק הלך לעולמו לאחר מאבק במחלת הסרטן. עקבתי אחרי הבלוג שלו כמי שאוהבת ומוקירה את המילה הכתובה בכלל - ואת שלו ב...
קראו עוד
רעיונות לבילויים נגישים בפסח
עכשיו זה הזמן לטבע. כשהכל פורח, השמים תכולים, עוד לא חם ולח והנחשים-יתושים-וכו עוד לא התעוררו. מידי פסח אנחנו יוצאים ...
קראו עוד
שמש לך מצפים?
שנים שנים אומרים לנו "אל תלך בשמש", "תהיה חכם בשמש", "תמרחי!", "תרססי!", &quo...
קראו עוד