מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

פרופ' דן טרנר
פרופ' דן טרנר
מנהל המרכז למחלות מעי דלקתיות בילדים והמכון לגסטרואנטרולוגיה ותזונה בילדים, המרכז הרפואי שערי-צדק בירושלים.
ליהי גודני
ליהי גודני
דיאטנית קלינית ביחידה לחולים במחלות מעי דלקתיות ובמחלקות הכירורגיות, המרכז הרפואי תל אביב ע"ש סוראסקי 
פרופ׳ הנית ינאי
פרופ׳ הנית ינאי
מנהלת המרכז למחלות מעי דלקתיות במרכז הרפואי רבין
פרופ' איריס דותן
פרופ' איריס דותן
מנהלת המערך לגסטרואנטרולוגיה, מרכז רפואי רבין
כמוניקרוהן וקוליטיס סקיני פסטה זה בריא?

סקיני פסטה זה בריא?

רוצה לרזות
18/03/15 20:49
1 תגובות

כמה מותר לאכול מזה ביום? האם זה נחשב מזון תעשייתי מעובד?



תגובות

הילה-נוה
19/03/15 5:50

כל דבר שמגיע באריזה ויצא ממפעל הוא סוג של מסון מעובד. אפשר לשלה פעם פעמיים בשבוע באאוחה עם סלט גדול ולהקפיד לגוון עם מזונות אחרים