מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

פרופ' משה פיליפ
פרופ' משה פיליפ
פרופ' משה פיליפבוגר בית הספר לרפואה באוניברסיטת בן-גוריון בנגב, התמחות ברפואת ילדים בסורוקה ותת התמחות באנדוקרינולוגית ילדים באוניברסיטת מרילנד שבבולטימור ארה"ב. פרופ' פיליפ מנהל את המכון לאנדוקרינולוגיה וסוכרת במרכז שניידר לרפואת ילדים בישראל מאז 1997. בנוסף, משמש פרופ' פיליפ כסגן דקאן למחקר ופיתוח בפקולטה לרפואה על שם סאקלר באוניברסיטת ת"א.
דר שרי קרפל וולסקי
דר שרי קרפל וולסקי
בוגרת הפקולטה לרפואה באוניברסיטת בן גוריון בנגב. מומחית ברפואת ילדים , התמחות ברפואת ילדים בבית חולים לילדים שניידר.מומחית בהתמחות על באנדוקרינולוגיה וסכרת ילדים בבית חולים שניידר.
רותם דיאמנט
רותם דיאמנט
אחות אחראית מרפאה אנדוקרינית. אחות מוסמכת 25 שנים, בעלת תואר שני בסיעוד מאוניברסיטת חיפה. בוגרת קורס טיפול נמרץ ילדים.
שיר קליר הרפז
שיר קליר הרפז
פסיכולוגית בהתמחות שיקומית במכון אנדוקרינולוגיה וסוכרת, ביה"ח שניידר. בוגרת תואר שני בנוירופסיכולוגיה שיקומית מהמכללה האקדמית תל אביב יפו.
פאטימה צרצור
פאטימה צרצור
דיאטנית ביחידה לתזונה ובמכון לאנדוקרינולוגיה וסוכרת במרכז שניידר לרפואת ילדים. בעלת תואר ראשון במדעי התזונה, הפקולטה למדעי החקלאות, המזון ואיכות הסביבה באוניברסיטה העברית בירושלים. בוגרת קורס הטיפול התזונתי בסוכרת, קורס הנחיית קבוצות, קורס תזונת פגים ותינוקות. בעלת ניסיון רב בהתאמת הטיפול התזונתי לילדים, בהתאם לצרכיהם והעדפותיהם של הילדים ומשפחותיהם. מטפלת בילדים ובמבוגרים בקליניקה פרטית.
כמוניבעיות גדילההאם קיימת אופציה פרטית למתן הורמון גדילה בארץ ואיך?

האם קיימת אופציה פרטית למתן הורמון גדילה בארץ ואיך?

הורים
01/05/16 10:26
3 תגובות

הבן באחוזון 3 בקביעות. קטן ורזה=תסכול. הרופאים מצידם לא ממליצים על הורמון גדילה ואפילו לא מפנים לבדיקה כי הוא בסקאלה וזה מה שהם רואים. אף אחד לא מתייחס גם לפן הפסיכולוגי נפשי או לאוכלוסיה מסביב לילד. וחבל!


תגובות

להורים שלום,

ליהיות הילד הכי נמוך בכתה בהחלט עשוי ליהיות מתסכל וקשה מבחינה נפשית, חשוב להסביר לילד כי בשלבים שונים של הגדילה יש שונות גדולה בין הילדים השונים, ליהיות הכי נמוך כעת לא בהכרח מעיד כי יהיה הכי נמוך בבגרותו.
יש להתייחס לגורמים שונים- כמו גילו של הילד כעת, גיל עצמות של הילד, גובה שלכם ההורים, תבנים התבגרות שלכם ההורים.
המטרה הראשונה מבחינת רפואית היא לא להזיק וטיפול בהורמון גדילה עשוי לגרום לתופעות לואי כעת וגם בעתיד, חלקן עדין לא ידועות, כך שהרפואה אינה ממליצה על טיפול שכזה במקרה והגובה הסופי צפוי ליהיות תקין.

יש לחזק את הילד, לעודד אותו ולשפר את בטחונו העצמי
בהצלחה!
 

ובכל מקרה בילד הגדל לאורך אחוזון 3 מומלץ על מעקב שיגרתי אצל אנדוקרינולוג ילדים.
 

bukibuki
20/09/16 17:19

מכירה באופן אישי ילדים שנמצאים באחוזון 3 ומקבלים הורמון גדילה. לכו לרופא נוסף אם אתם יכולים,