מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

פרופ' משה פיליפ
פרופ' משה פיליפ
פרופ' משה פיליפבוגר בית הספר לרפואה באוניברסיטת בן-גוריון בנגב, התמחות ברפואת ילדים בסורוקה ותת התמחות באנדוקרינולוגית ילדים באוניברסיטת מרילנד שבבולטימור ארה"ב. פרופ' פיליפ מנהל את המכון לאנדוקרינולוגיה וסוכרת במרכז שניידר לרפואת ילדים בישראל מאז 1997. בנוסף, משמש פרופ' פיליפ כסגן דקאן למחקר ופיתוח בפקולטה לרפואה על שם סאקלר באוניברסיטת ת"א.
דר שרי קרפל וולסקי
דר שרי קרפל וולסקי
בוגרת הפקולטה לרפואה באוניברסיטת בן גוריון בנגב. מומחית ברפואת ילדים , התמחות ברפואת ילדים בבית חולים לילדים שניידר.מומחית בהתמחות על באנדוקרינולוגיה וסכרת ילדים בבית חולים שניידר.
רותם דיאמנט
רותם דיאמנט
אחות אחראית מרפאה אנדוקרינית. אחות מוסמכת 25 שנים, בעלת תואר שני בסיעוד מאוניברסיטת חיפה. בוגרת קורס טיפול נמרץ ילדים.
שיר קליר הרפז
שיר קליר הרפז
פסיכולוגית בהתמחות שיקומית במכון אנדוקרינולוגיה וסוכרת, ביה"ח שניידר. בוגרת תואר שני בנוירופסיכולוגיה שיקומית מהמכללה האקדמית תל אביב יפו.
פאטימה צרצור
פאטימה צרצור
דיאטנית ביחידה לתזונה ובמכון לאנדוקרינולוגיה וסוכרת במרכז שניידר לרפואת ילדים. בעלת תואר ראשון במדעי התזונה, הפקולטה למדעי החקלאות, המזון ואיכות הסביבה באוניברסיטה העברית בירושלים. בוגרת קורס הטיפול התזונתי בסוכרת, קורס הנחיית קבוצות, קורס תזונת פגים ותינוקות. בעלת ניסיון רב בהתאמת הטיפול התזונתי לילדים, בהתאם לצרכיהם והעדפותיהם של הילדים ומשפחותיהם. מטפלת בילדים ובמבוגרים בקליניקה פרטית.
כמוניבעיות גדילהבני חושש מהזרקות

בני חושש מהזרקות

07/05/18 18:35
2 תגובות

בני בן ה-7 אובחן עם בעיה בהורמון גדילה בקהילה.

רציתי לברר האם קיימת אופציה לטיפול שאינו כולל הזרקה יומית?

לפי הרופא הטיפול הנפוץ הינו גנוטרופין


תגובות

דר-שרי-קרפל-וולסקי
מומחה כמוני
בוגרת הפקולטה לרפואה באוניברסיטת בן גוריון בנגב. מומחית ברפואת ילדים , התמחות ברפואת ילדים בבית חולים לילדים שניידר.מומחית בהתמחות על באנדוקרינולוגיה וסכרת ילדים בבית חולים שניידר.
08/05/18 10:36

שלום רב, לא קיימת אפשרות לתת הורמון גדילה שלא בזריקה. ניתן עם זאת לקבל הדרכה ע"י אחות לגבי מקומות מתן אפשריים -ולבחור כ-4 נקודות הזרקה מתוכם להזריק, כמו כן ניתן להעזר בצוות פסיכוסוצאלי על מנת להבין את מקור החשש , להסביר את החשיבות ואולי למצוא דרכים להתגבר על הפחד

ג-י
14/05/18 17:45

שלום, נערה בת 14 במעקב כבר מעל חמש שנים עם קפיצות של 2 ס"מ לכל היותר בעלי בגובה 1.83 ואני 1.60 בקשתי מהרופאה שלה לבצע בדיקות מסויימות כדי לשלול חוסר בהורמון ושאלתי אותה עם לא כדי להתחיל עם זריקות הורמון והיא ממש פרצה בכעס שאני מורידה לבת שלי את הביטחון נשארתי פעורת פה לא ידעתי מה לומר ואפילו נעמדה ליד הבת שלי כדי להראות לי אני בסך הכול בקשתי לעשות בדיקה מה אני עושה מחליפה רופאה או מה אשמח לקבל חוות דעת נוספת כדי להסיר את דאגתה של בתי בלבד תודה מראש ג' י