מנהלי קהילה


מובילי קהילה

כאבים באגן והרגליים
שלום, מזה כשלוש שנים עם כאבים בגב תחתון כולל רגליים, תחושות נימול ולעיתים שיתוק זמני בצד שמאל בגוף.
עברתי הסרת רחם וחצוצרות ללא השחלות, ניתוח להסרת מקרואדנומה וסובלת מבלטים בגב עבורם עברתי טיפול בגלי רדיו וסטרואידים בהזרקה, כמו כן סובלת מ triple apla.
ניסיתי את כל משככי הכאבים, בגדר המותר עם זריקות קלקסן.
בראש עדיין נשארה מיקרואדנומה קרוב לגזע המח.
EEG אחרון מראה פעילות חשמלית לא תקינה עם האטה.
האם יכול להיות מצב שיש דלקת באגן לאחר הסרת הרחם?
האם הבעיה יכולה לנבוע מהאדנומה או האפלא?
לאיזה מומחה לפנות ומה לבקש על מנת לשחרר את הכאבים הבלתי פוסקים והשיתוקים.
חייבת לציין שניסיתי פילאטיס, יוגה ועוד טיפולים אלטרנטיבים אך כלום לא עוזר.
אורח החיים נפגע ממש, עד כדי כך שיש ימים שלא מצליחה לקום ולהתהלך בבית מה שמוסיף עוד דכאון ואי יכולת לעבוד.
מומחה אימונולגיה בתל השומר ממליץ על טיפול במבטרה, האם יועיל טיפול מסוג זה, כרגע עם נגעים בחומר הלבן במח ובעית זיכרון קשה.
אודה על תשובתכם במהרה.
ספיר
ד"ר גור רות
שלום רב. את כל השאלות הללו אין מקום להפנות לקהילה. יש להגיע לביקור מסודר במרפאת כאב. רק לצורך תאום ציפיות - במרפאת כאב לא יכולים להסביר לך הכל וגם לא ינהלו את הבירור. במרפאת כאב יתנו לך טיפול שיפחית את הכאב וישפר את איכות החיים לפי מה שיימצא בבדיקה ובתאום עם התלונות - אני מאד ממליצה כיוון שאת מדווחת על פגיעה ממשית באיכות החיים עד כדי דיכאון ואבדן כושר עבודה - נראה לי שמרפאת כאב יכולה מאד מאד לעזור לך. ד"ר גור.
ספיר
תודה על תשובתך, האם ניתן להגיע ישירות אלייך למרפאה בתל השומר? תודה
ד"ר גור רות
בוודאי - שלחי הפניה למרפאת כאב בתה"ש ובקשי אותי. אנא קחי בחשבון שהתורים ארוכים. יש המון פונים. ד"ר גור.