מנהלי קהילה

פרופ' יעל בר-זאב
רופאה, מומחית בבריאות הציבור, פרופסור חבר בביה"ס לבריאות הציבור, הפקולטה לרפואה, האוניברסיטה העברית. תחום המחקר העיקרי שלי הוא גמילה מעישון, בעיקר סביב ההריון והלידה, ומדיניות בנושא מוצרי טבק וניקוטין. אני יועצת לגמילה מעישון, והיו"ר (היוצאת) של החברה הרפואית למניעה ולגמילה מעישון בהסתדרות הרפואית בישראל.

נילי בראון
מטפלת בהתמכרויות, יועצת ומנחת קבוצות מוסמכת לגמילה מעישון, מדריכה במיומנויות הראיון המוטיבציוני. עובדת במוקד הלאומי הטלפוני לגמילה מעישון של משרד הבריאות. בעלת תואר ראשון בלימודי התמכרות (BSc Addiction Studies) מאוניברסיטת לידס באנגליה.
מובילי קהילה

מוג'ו
מאובחן עם טרשת נפוצה אבל הוחלט ביני לביני לא לתת לזה להשפיע עלי. התחלתי לרוץ, הפסקתי לעשן (דבר שמתגלה כאתגר לא קטן) ובוחר בחיים.
כמוניגמילה מעישוןזייבן ואטנט יחד
זייבן ואטנט יחד
10/05/20 13:55
2 תגובות
הי שאלה לדוקטור,מותר זייבן ואטנט יחד?
תגובות
כדאי לך לקרוא גם את זה
פרופ' יעל בר-זאב
שלום יעל98. יכולה להיות אינטרקציה בין שתי התרופות. הזייבן עלול לגרום לעלייה ברמות האדרל בדם מה שעלול לגרום לתופעות לוואי. בנוסף השילוב של שניהם עלול להגביר את הסיכון לפרכוסים - תופעת לוואי נדירה אך קיימת בזייבן. מומלץ להתייעץ עם הנוירולוג/פסיכיאטר שמטפל בהפרעת הקשב לגבי הצורך בהתאמת מינון, לפני שמתחילים לקחת אותם יחד. זה לא שאסור, רק צריך לשים לב למינונים.
יעל98
תודה רבה