מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

פרופ' משה פיליפ
פרופ' משה פיליפ
פרופ' משה פיליפבוגר בית הספר לרפואה באוניברסיטת בן-גוריון בנגב, התמחות ברפואת ילדים בסורוקה ותת התמחות באנדוקרינולוגית ילדים באוניברסיטת מרילנד שבבולטימור ארה"ב. פרופ' פיליפ מנהל את המכון לאנדוקרינולוגיה וסוכרת במרכז שניידר לרפואת ילדים בישראל מאז 1997. בנוסף, משמש פרופ' פיליפ כסגן דקאן למחקר ופיתוח בפקולטה לרפואה על שם סאקלר באוניברסיטת ת"א.
דר שרי קרפל וולסקי
דר שרי קרפל וולסקי
בוגרת הפקולטה לרפואה באוניברסיטת בן גוריון בנגב. מומחית ברפואת ילדים , התמחות ברפואת ילדים בבית חולים לילדים שניידר.מומחית בהתמחות על באנדוקרינולוגיה וסכרת ילדים בבית חולים שניידר.
רותם דיאמנט
רותם דיאמנט
אחות אחראית מרפאה אנדוקרינית. אחות מוסמכת 25 שנים, בעלת תואר שני בסיעוד מאוניברסיטת חיפה. בוגרת קורס טיפול נמרץ ילדים.
שיר קליר הרפז
שיר קליר הרפז
פסיכולוגית בהתמחות שיקומית במכון אנדוקרינולוגיה וסוכרת, ביה"ח שניידר. בוגרת תואר שני בנוירופסיכולוגיה שיקומית מהמכללה האקדמית תל אביב יפו.
פאטימה צרצור
פאטימה צרצור
דיאטנית ביחידה לתזונה ובמכון לאנדוקרינולוגיה וסוכרת במרכז שניידר לרפואת ילדים. בעלת תואר ראשון במדעי התזונה, הפקולטה למדעי החקלאות, המזון ואיכות הסביבה באוניברסיטה העברית בירושלים. בוגרת קורס הטיפול התזונתי בסוכרת, קורס הנחיית קבוצות, קורס תזונת פגים ותינוקות. בעלת ניסיון רב בהתאמת הטיפול התזונתי לילדים, בהתאם לצרכיהם והעדפותיהם של הילדים ומשפחותיהם. מטפלת בילדים ובמבוגרים בקליניקה פרטית.
כמוניבעיות גדילהפלורקטין גבוה

פלורקטין גבוה

26/05/20 9:22
1 תגובות

שלום
אשמח להבארה,פעוט בן 1.10 מאחר ונמצא באחוזון נמוך (1) בוצעה בדיקת גדילה ונמצא כי יש לו פלוקטין גבוה
אשמח לקבל הסבר לגבי המשמעות של התוצאה,על מה זה אחראי ,האם יש טיפול?
בדאגה
אמא של עומרי


תגובות

דר-שרי-קרפל-וולסקי
מומחה כמוני
בוגרת הפקולטה לרפואה באוניברסיטת בן גוריון בנגב. מומחית ברפואת ילדים , התמחות ברפואת ילדים בבית חולים לילדים שניידר.מומחית בהתמחות על באנדוקרינולוגיה וסכרת ילדים בבית חולים שניידר.
01/06/20 14:36

שלום, אני לא יודעת מה זה פלוקטין. מניחה שהתכוונת לפרולקטין. פרולקטין הינו אחד ההורומונים המופרשים ע"י בלוטת ההיפופזיה במח ( יותרת המח) ואחראי בין היתר ליצירת החלב בזמן ההנקה. יכולת להיות מספר סיבות לבדיקת רמתו כתלוי בקלניקה , בגיל ומין המטופל. למשל כבדיקה של תקינות הפרשת הורמנים של ההפופזיה. מספר גורמים יכולים לעלות את רמת הפרולקטין כמו תרופות, מספר שעות ערות , ובין היתר גם ההורמון מופרש בזמן סטרס, ולכן יתכן שעלה אצל בנך מסיבה זו. מדובר בשאלה מאד כללית, ממליצה לך, על מנת לברר את הממצא ביחס למקרה הפרטי של בנך לגשת לרופא האנדוקרינלוג ששלח את בנך לבדיקה ולהתייעץ עימו לגבי סיבת הבדיקה ופשר התוצאה.