מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

ד
ד"ר איתי גור אריה
מנהל היחידה לשיכוך כאב בשיבא, תל השומר. ד"ר גור-אריה כותב הספר "כאב, מאבחנה ועד הקלה"
עידית רונן
עידית רונן
אחות מומחית לטיפול בכאב, יו"ר יוצאת של פורום הסיעוד לטיפול בכאב. עבדתי שנים רבות במרכז שניידר לרפואת ילדים בריכוז ותיאום הטיפול הכאב כמו כן, ריכזתי את תחום בטיחות המטופל וניהול סיכונים וכיהנתי כאחות הועדה לילד בסיכון.
ד
ד"ר גור רות
אני מומחית בנוירוכירורגיה וברפואת כאב ומשמשת כרופאת כאב בכירה במרפאת הכאב בשיבא. אני מתמחה בעיקר בכאבים שמקורם במערכת העצבים המרכזית: כאבי ראש, כאבי פנים כאבים הנובעים מבעיות נוריולוגיות, כאבים שמקורם בעמוד השדרה לכל אורכו, הרפס, ועוד. אני מתמחה בעיקר בפעולות פולשניות לטיפול בכאב, אולם אמונה גם על הטיפול התרופתי.
אלה סטולר
אלה סטולר
פיזיותרפיסטית, BPT,MPT. מתמחה בשיקום אורטופדי, כאב כרוני ותסמונות כאב לרבות CRPS. בעלת 10 שנות ניסיון בניהול מחלקת אשפוז יום שיקומי בבית החולים "רעות". מאמינה בשיקום פונקציונאלי, תוך הסתכלות הוליסטית על האדם כמכלול. דוגלת בעבודה שיקומית רב מקצועית, לצורך קידום מטרות תפקודיות של המטופלים. בוגרת קורסים כגון: דיקור מערבי (DRY NEEDLING), נוירודינאמיקה קלינית, טכניקות מיופציאליות, הנחיית קבוצות ועוד.
ד
ד"ר גלעד וסרמן
מומחה לרפואת הפה, בוגר האוניברסיטה העברית בירושלים והדסה משנת 2012 ותוכנית ההתמחות ברפואת הפה באותו מוסד משנת 2018. במהלך לימודיו השלים גם תואר מוסמך מחקרי (MSc) במדעי הרפואה בבית הספר לרפואה של האוניברסיטה העברית בירושלים והדסה. אחראי המרפאה לכאבי פנים, לסתות, ומפרקי הלסת במרכז הרפואי תל-אביב (איכילוב), ובמרפאה פרטית. מאמין ומקיים גישה מולטידיסיפלינרית בטיפול.
ד
ד"ר גיא אלאור
אני מומחה בנוירוכירורגיה, עוסק וברפואת כאב במרפאת הכאב בשיבא. אני מטפל בכל סוגי הכאב, מעבר לטיפול תרופתי יש לי עניין מיוחד בטיפול פולשני לכאב במערכת העצבים המרכזית והפריפרית: עצבי הפנים, עמוד שידרה, קיצוב עצבי מרכזי ופריפרי ושחרור כירורגי של עצבים.
ד
ד"ר נטלי שליט
אני רופאה מומחית ברפואה פנימית וברפואה לשיכוך כאב. רופאה בכירה במכון לרפואת שיכוך כאב בתל השומר ועומדת בראש המרפאה לשיכוך כאב בגיל השלישי. עוסקת בעיקר בשיכוך כאב בגיל המבוגר הנובע ממחלות כרוניות מורכבות, כמו נוירופתיה משנית לסוכרת או כאב נלווה לאוסתאופורוזיס ושברים. אני מאמינה במבט רב מערכתי על המטופל המבוגר, תוך התחשבות במכלול מחלות הרקע והטיפול התרופתי המורכב אותו הוא נוטל.

מובילי קהילה

לימור חורש
לימור חורש
היי חברים :) שמי לימור, לוקה בכאב כרוני מתחילת שנת 2011 עקב תאונה. כיום, לצד הכאבים והמחלה, כל מטרתי היא לאפשר למטופלים, למשפחותיהם ולאנשי מקצוע לבנות סביבת חיים בריאה המבוססת על הבנה, אמפתיה והתחשבות הדדית. בכוונתי לתת הכוונה לרכישת כלים, לתת מקום לדבר על מה שאסור, על מה שמותר ולא נעים, ולתת לכם הזדמנות להכיר ולפגוש זה את זה.
כמוניכאבכאב גב

כאב גב

20/09/20 8:21
2 תגובות

שלום,
בן 30 ולאחרונה אובחנתי באוסטאופורוזיס לאחר נטילה ממושכת של סטרואידים (משך כשנתיים) לאחר הרמה של חפץ כבד נוצרו אצלי תמטים בארבעה חוליות: T7,T10 ו- L1,L5 דבר שהשבית אותי לחלוטין כאבים נוראיים עד כדי שיתוק. התחלתי טיפול בפורטאו דבר שהקים אותי על הרגליים אך גם היום חצי שנה לאחר הטיפול אני עדיין נעזר בקביים להליכה לא מצליח לשבת או לשכב להרבה זמן מה שמקשה עליי בשינה נורמלית ועקב מחלת כליות (שבגינה גם לקחתי סטרואידים) אסור לי כל תרופה NSAIDS מחשש שזה יחמיר את מחלת הכליות שלי ניסיתי לקחת תרמדקס אך ללא הועיל הכאבים לא מפסיקים אופטלגין הצליח קצת להרגיע את הכאב אבל אני לא רוצה להיו תלוי בחומרים כימיים ולהכניס עוד רעל לגוף בשביל להקל על הכאב האם יש פתרון אחר? תודה מראש


תגובות

ד--ר-גור-רות
מומחה כמוני
אני מומחית בנוירוכירורגיה וברפואת כאב ומשמשת כרופאת כאב בכירה במרפאת הכאב בשיבא. אני מתמחה בעיקר בכאבים שמקורם במערכת העצבים המרכזית: כאבי ראש, כאבי פנים כאבים הנובעים מבעיות נוריולוגיות, כאבים שמקורם בעמוד השדרה לכל אורכו, הרפס, ועוד. אני מתמחה בעיקר בפעולות פולשניות לטיפול בכאב, אולם אמונה גם על הטיפול התרופתי.
20/09/20 23:15

עידן 4. במצב כזה אי אפשר לומר שום דבר על גבי האינטרנט. אתה לא אדם בריא מחלות הרקע שלך לא פשוטות. אני ממש ממליצה לפנות למרפאת הכאב באותו בית חולים בו אתה מטופל לבעיה הכלייתית ולבעיית השלד כדי שהרופאים יוכלו להצליב מידע ולהתייעץ יחד ולקבוע טיפול שלא יפגע בשום דבר אחר. ד"ר גור.

אבי10
22/09/20 18:41

אמנם שנתיים וחצי עם סטרואידים זה הרבה (אני לקחתי 4.5 שנים ברובם ללא צורך עקב רשלנות מחפירה של פרופסור ידוע מאד) אחת הסכנות הכי גדולות לנטילה ממושכת של סטרואידים היא התנוונות בלוטות יותרת הכליה.שמשמעותה היא תלות לכל החיים בסטרואידים.בדיקת סנקטן טסט קובעת אם "ניצלת" או "נקברת".אני מניח שאצלך מדובר ב"ניצלת" כמו אצלי.אופטלגין כבר נאסרה לשימוש בארה"ב.כאן הוגבלה לשימוש רציף עד שבועיים.עקב מצבך המורכב היה מודע לאינטאקציות בין תרופות שאתה לוקח .לדוגמה אם יציעו לך עם הדרמטקס תרופה להרגעה כמו ואיפקס.תדע לך שיש התנגשות (contradiction) בניהן.לך למרפאת כאב ולאורולוג שלך .אבל תזכור תמיד שהאחריות לניהול בריאותך היא עליך ובידיך.לא מעט רופאים כיום אומרים זאת ישירות לחולה.מאחל לך בהצלחה.