מנהלי קהילה

ד"ר גלעד וסרמן
מומחה לרפואת הפה, בוגר האוניברסיטה העברית בירושלים והדסה משנת 2012 ותוכנית ההתמחות ברפואת הפה באותו מוסד משנת 2018. במהלך לימודיו השלים גם תואר מוסמך מחקרי (MSc) במדעי הרפואה בבית הספר לרפואה של האוניברסיטה העברית בירושלים והדסה.
אחראי המרפאה לכאבי פנים, לסתות, ומפרקי הלסת במרכז הרפואי תל-אביב (איכילוב), ובמרפאה פרטית.
מאמין ומקיים גישה מולטידיסיפלינרית בטיפול.

ד"ר נטלי שליט
אני רופאה מומחית ברפואה פנימית וברפואה לשיכוך כאב. רופאה בכירה במכון לרפואת שיכוך כאב בתל השומר ועומדת בראש המרפאה לשיכוך כאב בגיל השלישי.
עוסקת בעיקר בשיכוך כאב בגיל המבוגר הנובע ממחלות כרוניות מורכבות, כמו נוירופתיה משנית לסוכרת או כאב נלווה לאוסתאופורוזיס ושברים. אני מאמינה במבט רב מערכתי על המטופל המבוגר, תוך התחשבות במכלול מחלות הרקע והטיפול התרופתי המורכב אותו הוא נוטל.
מובילי קהילה

לימור חורש
היי חברים :)
שמי לימור, לוקה בכאב כרוני מתחילת שנת 2011 עקב תאונה.
כיום, לצד הכאבים והמחלה, כל מטרתי היא לאפשר למטופלים, למשפחותיהם ולאנשי מקצוע לבנות סביבת חיים בריאה המבוססת על הבנה, אמפתיה והתחשבות הדדית.
בכוונתי לתת הכוונה לרכישת כלים, לתת מקום לדבר על מה שאסור, על מה שמותר ולא נעים, ולתת לכם הזדמנות להכיר ולפגוש זה את זה.
בנוגע לתופעות לוואי לטרגטול לטיפול בתסמונת העצב המשולש
26/10/23 15:21
2 תגובות
אמא שלי עברה מליריקה לטרגטול לנטרול כאבים עזים כתוצאה מתסמונת העצב המשולש. הכדור עוזר הכאבים הפסיקו אך בדיקות הדם מראות תוצאות מעל הנורמה urea וגם GGT. היא לוקחת את הכדורים רק שבועיים .ואני תוהה אם הערכים ימשיכו לעלות . ומה עושים אז. האם להוריד מינון נניח יום כן יום לא ,זה יכול להיות גם אפקטיבי? האם יש טיפול מקביל ששומר על ערכים תקינים? כי הכדור מאוד עוזר לה . תודה
ד"ר גלעד וסרמן
כדאי לעשות בדיקת דם לרמות טגרטול ולשקול להפחית מינון בהתאם לתוצאה. בכל מקרה שינוי במינון רק בהתייעצות עם הרופא/ה המטפלים.
רומול
תודה . שם הבדיקה טרגטול בדם ? או שיש בדיקות אחרות ? וגם כרגע זה הכדור היחיד שעוזר לכאבים . השאלה אם יש עוד טיפול שיכול להפחית את תופעות הלוואי של הכדור. תודה