מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

קרוהן וקוליטיס

מנהלי קהילה

פרופ' דן טרנר
פרופ' דן טרנר
מנהל המרכז למחלות מעי דלקתיות בילדים והמכון לגסטרואנטרולוגיה ותזונה בילדים, המרכז הרפואי שערי-צדק בירושלים.
ליהי גודני
ליהי גודני
דיאטנית קלינית ביחידה לחולים במחלות מעי דלקתיות ובמחלקות הכירורגיות, המרכז הרפואי תל אביב ע"ש סוראסקי 
חזי יזרעאלי
חזי יזרעאלי
פסיכולוג רפואי מומחה-מדריך. מטפל בילדים, נוער ומבוגרים.
פרופ׳ הנית ינאי
פרופ׳ הנית ינאי
מנהלת המרכז למחלות מעי דלקתיות במרכז הרפואי רבין
פרופ' איריס דותן
פרופ' איריס דותן
מנהלת המערך לגסטרואנטרולוגיה, מרכז רפואי רבין
כמוניקרוהן וקוליטיסחדשותאוכלים בריא - כנס בריאות

אוכלים בריא - כנס בריאות

הרצאות בנושא תזונה וסדנאות בישול בריא - בכנס "אוכלים בריא" שיערך בשבוע הבא בגבעתיים


(צילום: Shutterstock)
(צילום: Shutterstock)

 

מתעניינים בתזונה בריאה? בשבוע הבא יערך כנס "אוכלים בריא" הרביעי, במסגרתו יועברו הרצאות בנושא תזונה בריאה וסדנאות בישול בריא.

 

הכנס שיערך ב- 31.5 וה–1.6 בתיאטרון גבעתיים, מאורגן על-ידי פורטל התזונה הבריאה Eatwell והוצאת פוקוס, המוציאה לאור ספרים בתחום הבריאות.

 

מדובר ביומיים של הרצאות בנושא תזונה בריאה, סדנאות בישול בריא, דוכני בריאות רבים, מסעדות בריאות ועוד. בין המרצים: ד"ר עדיאל תל-אורן, ד"ר גדעון רון, ד"ר דן קרת, ד"ר ערן מגון, אייל שפרינגר. בין הנושאים של ההרצאות וסדנאות הבישול: תזונת ילדים, ניקוי רעלים, תוספי תזונה ועוד.

 

בין היתר תוכלו לשמוע את הרצאתו של ד"ר עדיאל תל-אורן "מיתוס הדיאטה", בה יוסבר מהם היתרונות והחסרונות של דיאטות לספירת קלוריות, דיאטת "סוג דם", אטקינס, Food Raw, HCG, 80-10-10, ההיגיינה הטבעית, דיאטות ה"אדם הקדמון", דיאטות צום וניקוי למיניהן ועוד. (יום חמישי, 31.5, 22:30-21:00).

 

הרצאה נוספת היא של ד"ר דינה אייזן - "שינוי ריפוי ושחרור מאכילה רגשית". ד"ר אייזן, רופאת משפחה בהכשרתה וסטנדאפיסטית בהווייתה, מתארת בדרך הומוריסטית את הסיבות לאכילה רגשית וכיצד להתגבר עליה. (יום שישי, 1.6, 13:00-11:30).

 

הנטורופתית גילה ארזי תעביר הרצאה בנושא "מזון ותוספי תזונה למניעת הפרעות עיכול" בה תסביר על תוספי התזונה היעילים לבעיות עיכול, מתי כדאי להשתמש באנזימי עיכול, מתי הפרוביוטיקה מועילה, מה תפקידם של הסיבים המסיסים והבלתי מסיסים ומהם המזונות משפרי חומציות הקיבה. (יום שישי, 1.6, 13:00-11:30)

 

בין סדנאות הבישול, מעבירים פיליס גלזר וד"ר יוסי שבח סדנא בנושא מזונות אנטי דלקתיים. ד"ר שבח יסביר כיצד יכול תפריט אנטי-דלקתי לסייע במניעת מחלות וגלזר תדגים מתכונים אנטי-דלקתיים טעימים כמו "חמאת" זרעים רב שימושית, קארי ירקות למון גראס, כורכום וחלב קוקוס, טופו מבושל בתה ירוק וקרפצ'יו פירות ברוטב ג'ינג'ר ועוד. (יום חמישי, 31.5, 22:30-21:00)

 

הכנס יערך בתיאטרון גבעתיים ביום ה' ה-31.5.12 בשעות 23:00-18:00 ויום ו' ה- 1.6.12 בשעות 16:00-8:30. 

 

עלות כרטיס יחיד להרצאה או סדנת בישול היא 49 ש"ח, עלות 2 כרטיסים היא 80 ש"ח, עלות 3 כרטיסים היא 100 ש"ח וברכישת 4 כרטיסים ומעלה תשלמו 33 ש"ח לכרטיס. הכניסה למתחם הדוכנים ללא תשלום והחניה חינם (מספר המקומות מוגבל). 

 

כרטיסים ניתן לרכוש בטלפון 03-7325340 או באינטרנט


לתוכנית הכנס ולפרטים נוספים


הטבה מיוחדת לגולשי כמוני - כרטיסים להרצאות. כל הקודם זוכה!