מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

אימון אירובי (זומבה / עיצוב) אוכל ומ...

מאת ענתושי
22/09/14 11:44
805 צפיות
בפעם שעברה כתבתי על איך זה להסתדר ללא קמח ובעקרון זה קמח לבן.

מצאתי מתכון עם קמח תירס : 10 דקות עבודה + אפייה (המתכון המקורי היה עם 1/2 כוס קמח חומוס ו-1/2 כוס קמח תירס שיניתי אותו לפי הטעם)

מחממים תנור לחום 200 מעלות, כוס קמח תירס , מים לפי הצורך, 1/2 כפית מלח. מערבבים הכל עד לקבלת עיסה במרקם דייסתי .

נייר אפיה על תבנית  או בתבנית סיליקון- ושום דבר אחר לא עוזר (זה נדבק לתבנית) תאמינו לי, 

את העיסה שופכים לתבנית מעל ניתן לשים זעתר יש לשים לב לעובי העיסה אם היא דקה או עבה.  אופים במשך 15, מוציאים חותכים את הבצק לריבועים צריך לצאת בין 15 ל-20 , ומחזירים להמשך אפיה לעוד 35 דקות במידה והבצק הוא עבה (בעובי של חצי אצבע) ובמידה והבצק הוא דק אז מקסימום 15 דקות

בתאבון

את הקרקרים (אם אפשר להגיד) האלו ישבנו וזללנו אני ובעלי כל השישי שבת

ונרגענו.

 

תגובות

ענתושי
ענתושי
כרגע לומדת באו"פ מדעי הרוח - יוון הקלאסית, אחרי שיצאתי מהזומבה למשך הרבה זמן חזרתי לרקוד כמובן שהברך חבושה הכי טוב ...