מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

ד
ד"ר נירית אבירן ברק
בוגרת לימודי רפואה בטכניון. בשנת 2000 סיימתי התמחות ברפואה פנימית בבית החולים בילינסון, ובשנת 2006 התמחות בסוכרת ואנדוקרינולוגיה בבית החולים שיבא, תל השומר. כיום עובדת כאנדוקרינולוגית בכירה במכבי שירותי בריאות, במרכז הרפואי נתניה ומטפלת בחולי סוכרת, אוסטאופורוזיס, בלוטת התריס ועוד..נושא האוסטאופורוזיס קרוב מאד לליבי ויש לי מטופלות ומטופלים רבים הסובלים מבעיה זו. במקביל לומדת לימודי רפואה משלימה בשביל הנשמה. מקבלת מטופלים במסגרת מכבי שירותי בריאות בנתניה ובאופן פרטי (החזרים מקופ"ח לאומית וביטוחים פרטיים) בכפר סבא. טלפון לקביעת תור 0733700700 לאתר שלי לחצו כאן
ד
ד"ר נעמי לוין יינה
בוגרת ביה\"ס לרפואה בירושלים. מומחית ברפואה פנימית ונפרולוגיה. רופאה בכירה במכון לנפרולוגיה ויתר לחץ דם במרכז רפואי שיבא, תל השומר
מרינה ברושי
מרינה ברושי
- דיאטנית קלינית, היחידה לתזונה ודיאטה, בית חולים בילינסון, מרכז רפואי רבין - מרפאת סוכרת, השמנה ומחלות מטבוליות- בית חולים בילינסון. - דיאטנית סוכרת מכבי שירותי בריאות - קליניקה פרטית ברחובות השכלה: דיאטנית קלינית R.D – רישיון משרד הבריאות. BS.C במדעי התזונה, הפקולטה לחקלאות רחובות, האוניברסיטה העברית. קורסים מקצועיים: קורס "טיפול תזונתי בסוכרת לדיאטנים.יות" -המרכז האקדמי ללימודי המשך ברפואה אוניברסיטת תל אביב. NLP THERAPIST – מכללת NLP PRO מדריך חדר כושר – בית הספר למקצועות הספורט, הסמכה פונקציונליים אימוני התנגדות וTRX קורס תזונת ספורט לדיאטנים – המרכז למניעת השמנה ותזונת ספורט מירי חדד. אתר- https://marina791990.wixsite.com/website פייסבוק- https://www.facebook.com/MarinaBroshiDiet/?ref=bookmarks אינסטגרם : https://www.instagram.com/balanced.diabetes/ על היחידה לתזונה ודיאטה בבילינסון: https://hospitals.clalit.co.il/rabin/he/departments-and-clinics/para-medical-units/Pages/nutrition_and_diet_unit_beilinson.aspx

מעדנים

07/04/16 9:04
10 תגובות

יש הרבה מעדנים שהם "דיאט" האם הם גם מופחתים סוכר? פניתי בעניין joyלשטראוס ולא קיבלתי תשובה.


תגובות

לא כל "דיאט" הוא גם דל סוכר...בדקי כל מוצר לגופו

מינרבה1
07/04/16 9:43

שימו לב גם לכמות הקלוריות

 

הי חני,
מוצרי דיאט מתייחסים בדרך כלל לכמות הקלוריות המצויה בהם.
כיוון שבסוכרת בפחמימות עסקינן, הייתי מציעה לך להתחיל להסתכל בסימון התזונתי של המעדן.
כמה פחמימות יש בו ואילו פחמימות? האם מכיל סוכר מסוגים שונים או תחליפי סוכר?
במעדנים ללא סוכר ישנה כמות קטנה באופן יחסי של פחמימות 5-6 גרם פחמימה למעדן בחלק מהמוצרים. כמות זו היא קטנה  ולא אמורה להעלות בצורה דרסטית את ערכי הסוכר.
וכמו תמיד- כדאי לאכול ולמדוד שעתיים לאחר הארוחה כדי להבין כיצד המעדן משפיע עליך.
בברכה
בתיה

מינרבה1
07/04/16 12:49

צריך ללמוד לקרוא את הרכיבים.
לעתים בדיאט יש יותר קלוריות.
תחליפי הסוכר עשירים יותר בקלוריות.

 

denur1
07/04/16 16:22

מעדנים מיוצרים בדרך כלל מחלב רזה, ישנם רבים שחלב מעלה להם את רמת הסוכר, לכן כמו שכבר נכתב לך רק בדיקה שעתיים
אחרי אכילת מעדן תיתן לך תשובה לגבי עצמך.

יעקב8
07/04/16 16:46

בסד
שלום לך!.
כל מעדן המכיל פירות לדעתי הוא פחממתי יותר ולכן צריך אכן לעשות בדיקה מה טוב ומה לא

בברכה
מוצרפי

eliab
09/04/16 16:12

שאלה נאיבית לשאול את המפעל המייצר לפרנסתו,
,,, עקרונית, כל הדייאט למיניהם משקאות וכל מעדני החלב, כולל החלב הרגיל,,,, הכל מסוכרר

חני65
09/04/16 17:45

שאלה נאיבית???? זה בדרך כלל הנוסח של הדברים כאן בפורום??

eliab
09/04/16 19:20

חלילה גבירתי, נאיבית = תמימות היא מהיבט חיובי, היא יכולה לנבוע מתום ליבך, אל תבחרי כביכול להיפגע, זה לא נוסח הפורום המקום מכבד להשכיל הדדי,

יעקב8
09/04/16 20:25

בסד
לחני 65 שלום!
השאלה היא אינה נאיבית אלא עצם השאלה אינה נכונה כל מוצר ולא משנה מה הוא פועל על כל אדם בצורה שונה לחלוטין ולכן עבודת הסכרת היא לא מה קורה אצל השני אלא מה טוב לי ומה לא מתאים וזאת עבודה הדורשת התמדה וניהול רשומים מסודרים וכל אחד מגיע לאחר זמן למצב האמיתי הרצוי לו. הדב רנכון גם לגבי התרופות ותופעות הלואי כל המצוין בתרשים התרופה זה רק לקבל כיסוי משפטי אך זה לא בכרח נכון.

שבוע טוב
מוצרפי