מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג chrome ו- firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייהא+ 100%א-סגירה

מנהלי קהילה

ד
ד"ר נטלי שליט
אני רופאה מומחית ברפואה פנימית וברפואה לשיכוך כאב. רופאה בכירה במכון לרפואת שיכוך כאב בתל השומר ועומדת בראש המרפאה לשיכוך כאב בגיל השלישי. עוסקת בעיקר בשיכוך כאב בגיל המבוגר הנובע ממחלות כרוניות מורכבות, כמו נוירופתיה משנית לסוכרת או כאב נלווה לאוסתאופורוזיס ושברים. אני מאמינה במבט רב מערכתי על המטופל המבוגר, תוך התחשבות במכלול מחלות הרקע והטיפול התרופתי המורכב אותו הוא נוטל.
דר' יעל מליניאק
דר' יעל מליניאק
דר' יעל מליניאק, יו"ר החוג לטיפול בכאב באיגוד רפואת המשפחה. מטפלת באנשים הסובלים מכאב. מדריכת דיקור יבש בחברה לרפואת שריר שלד. שמשה רופאת כאב במסגרת קופת חולים מאוחדת בתל אביב. לימדה מתמחים ברפואת משפחה את נושא הטיפול בכאב במסגרת לימודי המשך באוניברסיטת ת''א. בוגרת לימודי פסיכותרפיה ממוקדת טראומה בנט"ל. מטפלת בכאב נוירופלסטי באמצעות שיטה מבוססת ראיות הנקראת EAET .

מובילי קהילה

לימור חורש
לימור חורש
היי חברים :) שמי לימור, לוקה בכאב כרוני מתחילת שנת 2011 עקב תאונה. כיום, לצד הכאבים והמחלה, כל מטרתי היא לאפשר למטופלים, למשפחותיהם ולאנשי מקצוע לבנות סביבת חיים בריאה המבוססת על הבנה, אמפתיה והתחשבות הדדית. בכוונתי לתת הכוונה לרכישת כלים, לתת מקום לדבר על מה שאסור, על מה שמותר ולא נעים, ולתת לכם הזדמנות להכיר ולפגוש זה את זה.
כמוניכאבאיזה מכשיר הכי טוב לטיפול בכאבים ודלקות?

איזה מכשיר הכי טוב לטיפול בכאבים ודלקות?

06/06/21 16:29
3 תגובות

שלום חברים,

אחרי חודשים ארוכים של סבל מכאבים לא מוסברים בגפיים שבתקופות מסוימות ממש מפריעים לי לתפקוד, אובחנה אצלי לאחרונה דלקת גידים.

אני בשנות ה40 לחיי, בריא בד"כ. לדברי הראומטולוגית זו יכולה להיות ריאקציה של הגוף לוירוס שהיה לי ויש אפשרות שהיא הפכה כרונית ותמשיך ללוות אותי. קיבלתי הפניה לפיזיותרפיה וגם משככי כאב. לפיזיותרפיה צריך להמתין חודשיים כי אין תורים ובמשככי כאב חזקים אני מפחד להשתמש כי עלולות להיות להם תופעות לוואי מסוכנות.

מכיוון שהכאב בלתי נסבל לפרקים, אני שוקל להתחיל בינתיים טיפול במכשיר נגד כאב ומתלבט בין שני המכשירים בי קיור לייזר והנדי קיור לייזר. אני מבין שבי קיור הוא מכשיר שיש בו רק לייזר רך לעומת הנדי קיור שמשלב את הלייזר הרך גם עם שדה מגנטי, אור אדום ואינפרה-אדום. לפי מה שקראתי אור אינפרה-אדום יעיל בטיפול ומניעה של דלקות, כך שאני מניח שהטיפול המשולב של הנדי קיור לייזר מתאים יותר למקרה שלי? אני מבין שגם ככל שמדובר בלייזר, יש להנדי קיור 3 עוצמות שונות במכשיר אחד, בניגוד לבי קיור ששם יש כמה סוגי מכשירים שכל אחד מהם יש לו עוצמה אחת בלבד.

יש כאן מישהו שניסה את הנדי קיור לייזר ויודע לספר איך הוא? מצרף פה את הקישור

תודה רבה!


תגובות

שלום בני אני מצטרף לשאלתך, יש לי כאבי פרקים כרוניים כבר כמה שנים ואני מאד חושש להשלכות העתידיות של משככי הכאבים והתלותיות שלי בהם ואני מעוניין למצוא תחליף בתקווה שיעזור לי לפתור את הכאבים או לפחות להפחית אותם משמעותית אשמח לשמוע אנשים שהשתמשו בהנדי קיור או מכשיר טנס או מכשיר אחר לטיפול בכאבי פרקים תודה משה פוגלמן

אני משתמש בהנדי קיור כבר 3 חודשים והוא מעולה. אני אמנם משתמש בו בגב בעיקר אבל החבר שהמליץ לי על המכשיר מאובחן עם דלקת פרקים שגרונית. הוא משתמש כבר שנה אני חושב וזה מקל עליו מאוד.

CAMONI1
18/06/21 12:30

שלום, מוזמנים לקרוא גם במדריכי הטיפול בכמוני: https://www.camoni.co.il/%D7%9B%D7%90%D7%91/articles/100198. בהצלחה ובבריאות!